söndag 26 maj 2024

Är Jimmie Åkesson pedofil?

» Den Sverigedemokratiska trollarmén.

Reaktionerna är olika på TV4:s Kalla Faktas avslöjande av hur Sverigedemokraterna har personer anställda som via falska och hemliga konton på sociala medier sprider falsk information, ljuger och sprider inlägg som terroriserar politiska motståndare och grupper som Sverigedemokraterna tycker illa om.

Vi kan notera att den moderata upprördheten när det hela avslöjades handlade inte om att Sverigedemokraterna hade byggt upp en egen falsk och hemlig trollarmé som sprider skit. Upprördheten från Moderaterna handlade om att Sverigedemokraterna bröt mot Tidö-bibeln som ju förespråkar att partierna inom den Brunblå sörjan ska vara snälla mot varandra. Och SD:s trollarmé spred ju skit även om vännerna inom den Brunblå sörjan. När nu SD lovat att sluta med detta, man har tagit bort de värsta övertrampen och dessutom skickat två unga spolingar anställda i trollarmén på utbildning i Tidö-bibeln så är Ulf Kristersson nöjd. Utbildningen tog tydligen två timmar och examen firades i Pommac. Hur som helst så hedrar i varje fall Moderaterna Tidö-bibelns bud om att man inte ska kritisera vännerna inom den Brunblå sörjan. Alltså kritiserar inte Moderaterna de falska och hemliga kontona som sprider skit om andra än vännerna inom den Brunblå sörjan.

I Svenska Dagbladet verkar nästan Tove Lifvendahl instämma i Jimmie Åkessons Donald Trump inspirerade avfärdande av det hela som att den "vänsterliberala" pressen och etablissemanget är så elaka mot Sverigedemokraterna. I uttrycket "vänsterliberala" får Jimmie Åkesson med allt som han hatar, vänstern och liberalism! Jo, sedan finns ju förstås det allra värsta som finns - muslimer!

Det stora spöket - Sverigedemokraterna, BU!
Politiker och andra som inte är helt beroende av att Jimmie Åkesson hålls glad för att kunna få behålla sin maktposition är däremot lite mer kritiska. Man inser att det här sättet att bedriva politik hör inte hemma i en demokrati. I en demokrati arbetar man öppet. Partier kan skicka ut propaganda, man kan kritisera politiska motståndare och man kan till och med avslöja skandaler om politiska motståndare. Men, det framgår klart och öppet att det som sprids kommer från partiet, det kommer från politiker knutna till partiet eller i varje fall från supportrar som framträder öppet. Det sprids inte från falska konton, där den som skriver det hela inte "vågar" stå för sina uppgifter. Där den som sprider uppgifterna är anställd av ett politiskt parti, men det framgår inte. Det hela är falska konton som ljuger. DET är den stora skandalen.

Det hela har avslöjats redan för flera år sedan av tidningen Dagens ETC. Men då förnekade Jimmie Åkesson att det överhuvudtaget förekom. Han ljög svenska folket rakt upp i ansiktet. Nu var Kalla Faktas avslöjande så uppenbart att det inte längre gick att förneka för Jimmie Åkesson. NU var han tvungen att till slut erkänna att fuskandet förekom. Men något dåligt samvete eller någon moral har inte visats upp. Sverigedemokraterna ska fortsätta med sin rysslandsinfluerade metod att sprida skit och lögner via falska och hemliga trollkonton.

Men Ulf Kristersson, vår statsminister, tycker inte att det är något problem. Så länge det inte är vännerna inom den Brunblå sörjan som drabbas så är allt OK. Skäms du inte Ulf Kristersson när du sitter i Jimmie Åkessons knä och gullar med honom?

Ett exempel på hur Sverigedemokraterna och Jimmie Åkesson ljuger fick vi när Jimmie Åkesson fick sitta i TV-studion och ljuga om bakgrunden till 1 Maj utan att bli emotsagd eller få uppföljande frågor. Jag läser att inslaget har anmälts mer än 50 gånger.

Läs:
Vi kan välja något värdigare. - Tove Lifvendahl i Svenska Dagbladet
Tidökrisen skakar Liberalerna: «M och KD slängde oss under bussen». - Dagens Nyheter
Jimmie Åkesson (SD): Man försöker påverka agendan inför det här valet. - Epoch Times
Generaldirektören är nyttig idiot åt SD – dags att avgå. - Peter Wolodarski i Dagens Nyheter
SD:s trollfabrik – förklarad för barn. - Martin Aagård i Dagens ETC
SD:s första maj-beskrivning har anmälts över 50 gånger. - Dagens Media

PS. Rubriken om Jimmie Åkesson som pedofil ska naturligtvis bara ses som skämt och satir. Det är inget seriöst påstående. Om nu någon skulle tro detta. Det är bara skämt och satir, som SD kallar sina övergrepp.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
SD = Svensk Desinformation
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: