torsdag 16 maj 2024

Vad tycker du om Jimmie Åkesson?

» Skjutgalna.

Den israeliska militären har nu erkänt att man igår själva dödat fem av sina egna soldater. En israelisk stridsvagn inne i Gaza öppnade eld mot en byggnad där dom trodde att det fanns fientliga Hamas soldater. Men de som fanns i byggnaden var istället israeliska soldater.

Men så går det om man är skjutgalen och skjuter först innan man frågar.

Läs:
Gaza war: Israeli tank fire kills five soldiers in north Gaza, military says. - BBC


♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Om ljugande politiker.

Man kan tro att det är Sverigedemokraterna jag ska tycka till om, men det är inte det. För inte så många månader sedan lovade vår statsminister Ulf Kristersson att det inte skulle behöva bli några uppsägningarna inom sjukvården. Det skulle regeringen se till. Lite senare kom regeringen med sin vårbudget som gav ytterligare 6 miljarder till regionerna i syfte att undvika uppsägningar. Problemet var att det beloppet var ungefär en tredjedel av regionernas underskott.

Det blir alltså ändå uppsägningar - trots Uffes löfte.

Nu ska den KD-styrda sjukvården i Helsingborg dra in nästan en halv miljard kronor och ett 80-tal tjänster sägs upp. För ett par dagar sedan berättade jag att sjukhuset i Helsingborg för andra gången i år drabbats miljonvite för att man haft patienter liggande i sängar i korridorerna. Vi har kunnat läsa om patienter som fått ligga i flera veckor i korridoren. Enligt sjukhuschefen och de styrande politikerna ska nedskärningarna göras utan att vården drabbas.

Hahaha! Därav alltså rubriken om ljugande politiker.

Även i det lilla drabbas skåningarna av den styrande Brunblå sörjan. I min hemkommun Åstorps ska nu BVC i Kvidinge läggas ner.

Byt ut den inkompetenta Brunblå sörja som styr mitt land, min region och min kommun!

Läs:
Hundratals miljoner och 80 tjänster bort på lasarettet: «Ska inte påverka vården». - Helsingborgs Dagblad
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Om kriminella bedragare.

Jag såg en liten artikel om våra skatteskulder. Många svenskar har skatteskulder. Fast för de flesta handlar det inte om så jättestora belopp. Men, de 20 med de största skatteskulderna har en sammanlagd skuld på 10 miljarder kronor.

Det är sådana bedragare som Bengt Ågerup som tjänat miljarder på antirynkkrämer och sedan gömt undan pengarna i skatteparadis. Han har en skatteskuld på över en miljard. Vi har den gamla porrkungen Berth Milton. Vi har pensionsfifflaren Max Servin. Och uppräkningen kan göras lång.

Det är kanske dags att jaga de stora bedragarna och inte bara arbetslösa som inte söker tillräckligt många jobb eller sjuka som inte kan bli friska!

Läs:
De har störst skulder i Sverige – ettan skyldig över en miljard. - TV4
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Den sverigedumokratiska trollarmén.

Jag ser att den Brunblå sörjans partisekreterare har träffats för att få en förklaring från Sverigedemokraterna efter TV4:s avslöjande. Det var väldigt tystlåtna herrar och damer som inte ville prata med media efter mötet. Men av rapporteringen från denna träff kan vi utläsa en del:

Den Sverigedemokratiska trollfabriken
1/ SD erkänner nu att man sysslar med hemliga konto för att kunna sprida den skit det man vill kunna sprida.
2/ SD kommer inte att sluta med hemliga konton för att kunna sprida denna skit som man vill sprida.
3/ SD ber dock om ursäkt till sina Tidökollegor för att man nog spritt en del övertramp mot dessa.
4/ SD erkänner att man nog i en del fall brutit mot Tidöavtalets löfte om att vara snälla mot varandra.
5/ SD ska ta bort en del inlägg som uppenbarligen varit lite för grova mot Tidökollegorna.
6/ SD ska skicka ett par medarbetare på utbildning i vad Tidöavtalet lovar om tonen mot varandra.
7/ SD har inget att säga om smutskastningen av oppositionspolitiker. Där kan smutskastandet fortsätta i oförminskad takt.
8/ SD skickar nu ut ett brev till alla partimedlemmar för att förklara varför man använder anonyma konton för att sprida skit.
9/ SD hävdar fortfarande att allt som avslöjats är det vänsterliberala samhällets fel som bara ljuger.
10/ SD hävdar att denna vänsterliberala mobb som har som enda syfte att vara elaka mot SD omfattar all media förutom SD:s egna media.

Från Jimmie Åkesson har vi fått klara och tydliga besked. Det är bara lögner och förtal att Sverigedemokraterna har hemliga konton på sociala medier för att sprida ut budskap. SD har inga sådana konton! För övrigt tänker SD fortsätta att använda sig av anonyma konto på sociala medier. Det man sprider handlar inte alls om grovt förtal och lögner, det är bara skämt och satir.

Jag kan berätta att jag tycker att Jimmie Åkesson är en totalt intelligensbefriad idiot som tänder på unga flickor på gränsen till pedofili. (Obs, detta är bara skämt och satir och har inget med grovt förtal att göra).

Läs:
Precis överallt.....

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
SD = Svensk Desinformation
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: