tisdag 14 maj 2024

Donald Trump och Jimmie Åkesson

» SD-trollen.

Egentligen är det ju ingen nyhet att Sverigedemokraterna sprider skit och lögner på olika sociala medier. Dagens ETC avslöjade detta för mer än ett år sedan. Nu har TV4:s Kalla Fakta skrapat fram mer bevis för den hemliga verksamhet. När det nu avslöjas att det inte bara handlar om att sprida skit och förtal om politiska motståndare utan man har även medvetet spridit skit om kollegorna inom Tidöavtalet så har ledningen för de tre regeringspartier också reagerat riktigt surt.

Säg Nej till Sverigedemokraterna
Jimmie Åkessons svar på det hela har han hämtat inspiration från Donald Trump för. Anfall är bästa försvar! Dvs hela TV4:s inslag är bara en led i den vänsterliberala förföljelsen av sanningssägarna i Sverigedemokraterna. Det är sossarna som använder sin egen megafon TV4 för att kasta skit på SD. Du snackar så mycket skit Jimmie Åkesson att det kan användas för att gödsla en hel åker.

Låt mig ta ett personligt exempel. Gårdagens Sven Tycker handlade ju om samma ämne, dvs SD:s trollfabrik. Som kommentar till en liten pushnotis om inlägget på mitt Facebookkonto fick jag en kommentar från någon som hänvisade till en mängd "koncentrationsläger" i Sverige under 2:a världskriget och som tydligen Socialdemokraterna var ansvariga för. Jag svarade att detta var ett exempel på SD:s gödselspridande. Fick då till svar att jag blundade för fakta. Jag hänvisade då till att "koncentrationsläger" var något helt annat och att vi i Sverige hade en samlingsregering under den här perioden. Svaret då handlade i korthet om "vänsteridioter" osv. Men, sedan kunde jag inte längre svara. För nu var hela Facebookkontot borttaget! Jag hade kollat in det tidigare och det var ett ganska innehållslöst konto. Det fanns inga inlägg osv. Men nu helt plötsligt var det borttaget. Alltså kunde man inte heller svara på inlägg från kontot.

Läs:
Åkesson kallar avslöjande för «korridorsnack». - Helsingborgs Dagblad
Hur länge tål svensk borgerlighet att vara SD:s dörrmatta? - Peter Fällmar Andersson i Helsingborgs Dagblad
Ulf Kristersson om TV4:s SD-granskning: Allvarliga frågor de måste svara på. - SVT
SD:s nätkrigare skrattar och ljuger. - Huvudledare Helsingborgs Dagblad
Åkesson om Kalla faktas avslöjande: Påverkansoperation. - Altinget
TV4: SD massproducerar vilseledande information. - Svenska Dagbladet
TV4-granskning: SD ville rekrytera «nätkrigare». - Dagens Nyheter
SD:s trollkonton smutskastar Tidöpartierna: Skiter på dem. - Resumé
Experten om Jimmie Åkessons krishantering: Kopia av Donald Trump. - Resumé

Jag säger inget annat än:

♥ ♥ ♥ ♥ ♥
SD = Svensk Desinformation
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» 93 år sedan.

Idag är det 93 år sedan svensk militär sköt ihjäl 5 personer i Ådalen. Det började med att arbetsgivaren valde att sänka lönerna och försämra arbetsvillkoren. De anställda gick då ut i strejk. Detta resulterade i att arbetsgivaren kallade in strejkbrytare som skulle skeppas till Ådalen. När dom skulle anlända tågade ett demonstrationståg genom Ådalen med 3-4000 strejkande och sympatisörer. Militären kallades in och öppnade eld mot demonstranterna. 4 av demonstranterna och en helt oskyldig kvinna som stod i sin trädgård dödades.

Det är alltså inte, som SD:s trollfabrik i samband med diskussionen om 1 Maj hävdade, att våldsamma vänsterdemonstranter dödat en mängd poliser.
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
» Det är visst KD som styr.

Jag såg en liten notis när jag åkte Pågatåget hem från Malmö idag som berättade att Helsingborgs sjukhus åter en gång dömts att betala vite eftersom man haft patienter liggande i korridorerna. En miljon kronor nu och lika mycket för några månader sedan. På annat håll såg jag att sedan det som kallas "Fritt vårdval" infördes i Skåne för hudvård så har kostnaderna för detta tredubblats. Privata vårdgivare har fått en värdefull kassako för att tjäna miljonbelopp på att behandla enkla hudåkommor. Men för skattebetalarna så har kostnaderna alltså tredubblats.

Om jag inte missförstått något så är det visst Kristdemokraterna som ansvarar för sjukvården i Skåne!

Läs:
Kostnaden för hudsjukvård exploderade när vårdvalet infördes. - Helsingborgs Dagblad
♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Inga kommentarer: