tisdag 16 februari 2016

Sven Tycker som mångmiljonär

» Vänsterprojektet antirasism

Inte rasist, men...
Den moderata debattören och historikern David Lindén är orolig. I en debattartikel i Expressen sprider han denna oro som går ut på att: Antirasismen har blivit ett vänsterprojekt. - "Dagens antirasism har helt enkelt spårat ur till ett renodlat vänsterprojekt" oroas han över. Vad David Lindén uppenbarligen inte har förstått är att om det nu är på det viset så beror det inte på att antirasister på vänsterkanten har slängt ut eventuella antirasister på högersidan ur rörelsen. Istället har dessa helt enkelt inte engagerat sig. Snarare har ju de flesta partierna inom Högeralliansen (som är David Lindéns idoler) allt mer närmat sig Sverigedumokraternas rasistiska politik. Tyvärr har ju även det officiella Socialdemokraterna under ledning av Stefan Löfven och Magdalena Andersson tagit steg i den riktningen. Om nu antirasismen kommit att bli ett "vänsterprojekt" så beror det kanske på att det bara är vänstern (och kanske Centern - all heder) som står fast vid alla människors lika värde. Även om detta skulle kosta några kronor! Nä du kära David Lindén, tänk efter några rundor till. Antirasism handlar inte bara om att behandla alla som redan finns inom landets gränser lika utan att behandla ALLA lika. Läs gärna Inte rasist svar och besök regelbundet deras hemsida. Det tipset ger jag även till moderaten David Lindén.

» Dagens Sverigedumokrater

Dagens hederbetygelse går till riksdagsledamoten Johan Nissinen och partistyrelseledamoten Anne Karlsson som av en annan SD-medlem polisanmälts för misstänkt förskingring av uppåt 400.000 kronor. Det handlar om hur bokföringen i SD-distriktet i Jönköping har skötts - eller ska vi kanske gissa inte har skötts. Det ska bli spännande att följa den fortsatta utvecklingen.

» Bedragare del 270

Dagens lyckomejl kommer från Zenith Bank (UK) Ltd. Dom har fått tillåtelse av Världsbanken Swiss (WBS) att skänka mig 5,5 miljoner dollar av Saddam Husseins efterlämnade slantar. I varje fall gissar jag mig till att det är detta man försöker pådyvla mig.

Kära Ärade kund,

Telegraföverföring MEDDELANDE.

Vi härmed officiellt meddela dig om din fond telegraföverföring genom vår bank, Zenith Bank (UK) Ltd Storbritannien, till ditt bankkonto, som officiellt har godkänts av ledningen för Världsbanken Swiss (WBS) att kreditera summan av US $ 5.500,000.00M dollar till ditt bankkonto.

Observera att jag har påbörjat behandlingen av din betalning och allt om omedelbar överföring av dina tillgångar kommer att genomföras inom kortast möjliga tid från det att vi fått din Nedan information som behövs.

Också informeras om att regulatorn av Zenith Bank (UK) Ltd kommer att underteckna på din betalning råd och en kopia av råd kommer att skickas till Världsbanken i schweiziska för vissa skivändamål. Samtidigt din information och fullständiga kontaktuppgifter mottogs från vår forskningschef. Barrister Sarah Collins kommer att agera för din räkning för att få en Inget Bostads Clearance Formulär för omedelbar frigivning av din fond.

Denna fond var en del av inkom sent president Saddam Hussein i Irak upptäckt fond med Världsbanken i Schweiz, som den schweiziska banken har beslutat att fördela den generöst för att hjälpa några lyckliga individer, och EU är överens med den schweiziska banken att fördela fonden till 700 hundra tusen människor i USA, Europa och Asien och Afrika i andra för att förbättra sin verksamhet.

Därför bekräfta den nedanstående information noggrant, eftersom detta kontor inte har råd att hållas ansvarig för eventuella fel överföring av medel eller ansvarigt för någon fond krediteras ett okänt konto.

Det enda som krävs av dig är att få icke-bostäder Clearance Form för att vi kreditera ditt konto direkt genom telegrafisk överföring eller genom någon av våra motsvarande banker och skicka kopior av överföring godkännandedokument till dig och dina bankirer för bekräftelse.

Bör du följa våra direktiv, kommer dina pengar att kredit och reflektera på ditt bankkonto inom fem (5) bankdagar från den dag du få denna icke-bostäder Clearance Form.

För ytterligare information och hjälp om detta Remittance anmälan,
vänligt fram din

Dollar
FULLSTÄNDIGA NAMN:

FULL Kontaktadress:

Telefon- och faxnummer:

Direkt till min e-post:

Med vänliga hälsningar,
Sir. Dr James Mcpherson
Head, International Banking.
Zenith Bank (UK) Ltd.

När man läser den här typen av "Google-översatta" mejl är det alltid spännande att försöka gissa sig till vad det ursprungligen stod och som "Google" lyckats översätta på det här viset. Vad betyder t.ex. "Inget Bostads Clearance Formulär" eller "icke-bostäder Clearance Form" som det står på två olika ställen? "Vissa skivändamål" är ett annat uttryck som låter ganska komiskt. Jag gissar att det handlar om att arkivera, men förstår inte helt. Hur som helst som tror jag inte att jag har rätt till några 5,5 miljoner dollar från Saddam Husseins efterlämnade slantar. Läs, skratta och släng!

Inga kommentarer: