lördag 6 februari 2016

Ibland får vi inte veta allt

» Skandalen Assange

Förenta Nationerna
FN:s expertgrupps utlåtande om att Sverige och Storbritannien har handlat fel och att det är dags för Sverige och Storbritannien att byta handläggning och låta Julian Assange lämna den Ecuadorianska ambassaden i London som en fri man har sänt chockvågor över svenska och brittiska myndigheter. De svenska och brittiska reaktionerna på FN-gruppens utlåtande stärker mig i misstankarna om att Julian Assanges misstankar att ärendet inte alls handlar om eventuella sexbrott utan istället om försök att lägga vantarna på honom för att sedan överlämna honom till amerikanska myndigheter är helt riktiga. Att den svenska åklagaren Marianne Ny som håller i utredningen (dvs i stort sett inte gjort ett dugg på flera år) inte kommenterar utslaget eftersom hon är ledig förvånar inte. Hon verkar ha varit ledig i flera år. Hon har ju inte ens gjort några aktiva försök att förhöra Julian Assange under dessa år. En strategi som gjort att de flesta brott som Julian Assange misstänkts för hunnit preskriberas. Den svenska högeropinionen verkar befinna sig i chocktillstånd. Kritiken mot FN-gruppen är massiv. Däremot lyser kritiken mot de svenska (och brittiska) myndigheterna med sin frånvaro. Jag vill återigen poängtera att jag har ingen aning om sexanklagelserna mot Julian Assange handlar om att han i själva verket är ett vidrig mansgris, att det i själva verket handlar om ett svartsjukedrama eller om det är en skandal med syfte att lägga händerna på Julian Assange med enda syfte att kunna överlämna honom till amerikanska myndigheter. Men de svenska (och ännu mer de brittiska reaktionerna) på FN-utslaget gör att jag allt mer lutar åt det senaste. Svenska och brittiska myndigheter är i maskopi med amerikanska myndigheter för att kunna straffa Julian Assange för Wikileaks avslöjanden av amerikanska skandaler. Intressant är att de brittiska myndigheterna verkar mer upprörda än svenska myndigheter. Varför detta? Det brittiska intresset för att "lägga vantarna" på Julian Assange handlar väl inte om något annat än att man fått en begäran från Sverige om detta? Varför är britterna då så upprörda? Handläggning och reaktioner gör mig allt mer övertygad om att det är något i den här affären som vi inte får veta!

» Bedragare del 267

Jag förstår att jag nu börjar bli gammal som förväntas få den här typen av behov. Men, jag måste erkänna att jag har fortfarande inga som helst intressen i den här vägen. Jag är fortfarande lyckligt gift, så Veronyka kan dra ditt pepparn växer med det här mejlet:

Kyss mig
Min fitta våt

Är du ledig?

Jag letar efter en snabbis ikväll ...

Jag är 21 och min fitta vill ha s#x!

Mitt användarnamn Veronyka

Min profil är här

Jag tror faktiskt att en 64-årig mogen man i sina bästa år inte har några intressen för en omogen 21-årig fjanta. Så om nu Veronyka behöver s#x så får hon vända sig till någon annan mindre mogen och mindre levnadserfaren man än mig. Vad nu s#x är för något. Kan det vara så att hon behöver en sax? Släng skiten!

Inga kommentarer: