onsdag 24 februari 2016

M, SD och bluffare

» M som SD light

2013 krävde Sverigedumokraterna att alla invandrare skulle genomgå en obligatorisk utbildning i samhällsorientering för att lära sig svensk kultur och svenska seder och att lära sig hur det svenska samhället fungerar. Gissningsvis ska man lära sig att när man ska ha kul ska man dricka sig full, när man röker ska man slänga fimpen på marken, när man kör bil är det viktigt att via mobilen hålla ständig kontakt med alla vänner, när det blir sommar och sol ska man köpa en resa till Thailand där man sätter sig på en bar och dricker sig full, när.... Ja något sådant handlar väl den svenska kulturen om? Hur som helst så sågades motionen av alla, inklusive moderaterna.

Men, ingen är ju sämre än att man kan ändra sig. Eller som moderaten Elisabeth Svantesson uttrycker det: - "Vi har ju omprövat vår politik". Fredrik Reinfeldts visioner har slängts på soptippen - utan återvinning. Istället återvinner man alltså Sverigedumokraternas förslag. Nu går nämligen även Moderaterna ut med krav på obligatorisk samhällsorientering. Och det verkar faktiskt som om dom som är surast över detta är Sverigedumokraterna: - "Hur kan partiledningen gång på gång komma undan med att säga att man inte kan samarbeta med SD för att vi inte har någon integrationspolitik och inte några lösningar på samhällsproblemen, samtidigt som man direktkopierar just våra lösningar" säger SD:s Mattias Karlsson upprört. - "Vi har ju omprövat vår politik" är som sagt Moderaternas kommentar sedan Fredrik Reinfeldt slängts på sophögen - utan återvinning.

M loves SD

Men Sverigedumokraterna vill ju inte vara sämre. Nu kräver man, i avvaktan på hårdare regler, ett totalstopp för nya medborgare. Det hemska kan ju hända att det trillar in människor i vårt samhälle som inte omfattar våra svenska värderingar. Vilka det nu är. Dom flesta har vi nog redan importerat. Men det där att dricka oss redlöst berusade har väl varit ganska typiskt för oss nordbor sedan vikingatiden. Själv undrar jag hur många av oss som funnits utan invandringen till Sverige?

» Bedragare del 273

Någon tror tydligen att jag har intresse för vapen och liknande. Några som kallar sig National Gun Owners Association vill tydligen att jag ska köpa nå'n militär superficklampa. Så här skriver dom:

I wanted to give you a heads up of something the National Gun Owners Association is releasing in the next few days...

But thought you'd enjoy the heads-up before it's released...

It's a X800 LED Flashlight..!

Flashlight
This picture does more justice for the flashlight than any words I can put down on paper..!

(see image below)

Incredible Military Grade Flashlight Available NOW

They just received their shipment around an hour ago which is the reason for the e-mail.
Last year - they sold their entire stock in 2 days!

Don't miss out on this rare opportunity!

Click here to claim your X800 Flashlight!

-SIGN OFF

PS. If you reply to this email two days from now telling me they are all gone and asking how to get one - don't be mad when I tell you,.. you'll have to wait till next year!

Grab your X800 - You'll Love It

If you'd prefer not to receive future emails, Unsubscribe Here

7582 Las Vegas Blvd. S #115-405
Las Vegas, NV 8912

Det ska påpekas att man inte ska blanda ihop National Gun Owners Association med National Rifle Association of America. Gör man en sökning på nätet efter National Gun Owners Association så handlar det mesta om bluff och lurendrejeri. Skulle ni få för er att en så'n här superficklampa vore ett bra köp, så köp inte från dom här bluffarna. Det blir ingen ficklampa. En intressant sak med mejlet är att de tre sista raderna i mejlet inte är text, det är en bildfil. Vilket nu tanken med det är. Det sedvanliga tipset gäller, släng skiten.

Inga kommentarer: