söndag 22 oktober 2017

Bedragare finns överallt

» Bedragare del 327

Under dessa dagar då #Metoo har fått ett enormt genomslag så kan det finnas anledning att påminna om att även vi män regelbundet utsätts för att få bilder på halvnakna tjejer i mejllådan. I dag har vi ju t.ex. fått veta att flera landslagsspelare i fotbollslandslaget tyckt att det var ett lämpligt sätt att uppvakta kvinnlig personal på Fotbollsförbundets kansli genom att skicka bilder på den egna bananen. Vad är det för tankar i huvudet (inte bananhuvudet alltså) så får svin av den här typen att tro att tjejer blir imponerade av att få den typen av bilder? Jag trodde faktiskt att det bara var psykiskt sjuka snuskhumrar som gjorde sådant. Man blir lite undrande. Hur som helst fick jag själv det här mejlet i dag:

Söker en flirt, inte en partner ;)

Stackars Emelie, hon får nog ont i ryggen
Emelie job@noxlum.com

Du har (2) olästa meddelande ifrån kvinnor i närheten

Namn: Emelie
Ålder: 32
Kroppstyp: Smal
Plats: < 2 km

Jag har sett dig gå förbi då och då och jag gillar va jag ser..
Jag är en ung kvinna som letar efter sällskap, jag bor ensam så du kan komma förbi när som helst. Kanske redan ikväll?

Jag letar efter en diskret man som jag kan ha det skoj med, jag är kvinnan du kan uppleva dina innersta fantasier med och vem vet vad det leder till? Jag vill inte ha några förpliktelser, iallafall inte nu - men vem vet vad detta leder till?

Jag väntar på ditt svar här »
SE ANDRA TJEJER I DIN NÄRHET HÄR »
*Det är helt kostnadsfritt och du förblir 100% anonym

Vill du inte längre ta emot email av tjejer i din närhet? Avregistrera din email genom att klicka här.

Visst blir jag lite imponerad och växer lite när jag läser att Emelie gillar vad hon ser när jag kommer förbi. Fast jag blir ju lite tvivlande över att en tjej av den här digniteten visar något ärligt intresse för en dubbelt så gammal gubbe - utan förmögenhet. Helt övertygad om att det hela är en bluff blir jag när jag noterar att hon sett mig förbi. Jag cyklar ju nästan alltid! Det hela är alltså bara ännu ett exempel på dessa bluffmejl som dom tror ska lura mig. Alla klickbara länkar leder till samma sida hos noxlum.com. En sajt som leder till Interspire email marketer. Vad tror ni förresten. Om man klickar på länken för att avregistrera sig från ytterligare mejl från tjejer i närheten, tror ni jag slipper att få fler inbjudningar?

Nä, jag tror jag slänger det hela i spamkorgen som all annan skit. Jag funderade länge på om jag skulle publicera bilden på "Emelie" eller inte. Men jag fastnade till slut i att jag nog gör det ändå. Kanske för att visa vad vi utsätts för. Jag tror inte att jag har något att erbjuda "Emelie". Varken pengar eller råd om BH-storlek! Men jag förstår om hon behöver pengar för att betala för vård av sin onda rygg.

Inga kommentarer: