tisdag 23 september 2014

Tre kortisar

» Bad timing one: I går kunde jag berätta om Försäkringskassans totala datorhaveri. Under hela gårdagen stod Försäkringskassans hela IT-system stilla. Ingenting fungerade. I dag berättar tidningarna att Arbetsförmedlingen beslutat att låta Försäkringskassan ta över driften av Arbetsförmedlingens IT-system. - "Samverkan ska leda till högre kvalitet, kompetens och tillgänglighet." Tro't om ni vill!

» Bad timing two: För någon dag sedan hade Expressen en artikel som berättade: - "Ingela, 51, akut sjuk av chicken nuggets." Det mest spännande när man läste artikeln på nätet var dock den pop-up annons som dök upp: - "Dela gärna med dig, men du behöver inte - McDonalds Chicken Nuggets". Som sagt Bad timing.

» Vad är det ni valt: Som en bilaga till dagens Svenska Dagbladet fanns en 32 sidig reklambilaga om Tjänstebilar. På ett helt uppslag rapporteras om de politiska kraven på Förmånsbilar. Och alla våra riksdagspartier har fått besvara ett antal frågor om sin syn på frågan. Och alla partierna har redovisat svar på de olika frågorna - förutom ett. Kan ni gissa vilka? - "Sverigedemokraterna har ej in kommit med svar vid pressläggningen." 13% av svenskarna har valt in en massa pellejönsar utan några som helst kunskaper eller kompetenser.

Inga kommentarer: