måndag 25 maj 2015

Om du har en slant över

» Ett tips till dig som har en miljon över: Jag läser en liten notis som berättar att den kanadensiska hotellkedjan Four Seasons nu snart har sitt flygande hotell klart. Det är en Boeing 757 som istället för vanliga sittplatser har 52 säten som kan göras om till sängar. Och sedan alltså lyxig inredning, egen kock osv. Och har du lite drygt en miljon över så kan du nu t.ex. boka en 24-dagars resa från Los Angeles till London. Och för miljonen så mellanlandar man i Hawaii, Bora Bora, Sydney, Bali, Thailand, Mumbai och Istanbul. Se'n får man väl ordna biljetter med Ryanair till Los Angeles och från London för att följa med. Inte direkt för vanligt folk...

» Bedragare del 172: Dagens exempel på skiten som trillar in i mejl-lådan är egentligen inget nytt. Men jag har skrattat så gott åt det hela. Mejlet dök upp som en kommentar till gårdagens blogg och kom faktiskt inom en timme efter det att bloggen hade lagts upp. Och så här lyder den kommentar som dom vill ha publicerad.

Anonym har lämnat en ny kommentar till ditt inlägg "Söndagsfunderingar":

I used to be suggested this website through my cousin. I am now not certain whether or not this put up is written by means of him as nobody else recognise such targeted about my difficulty.
You are amazing! Thank you!

my blog Diabetes Destroyed

Läs den andra meningen några gånger. Är det NÅGON som begriper den? Jag får inte ihop det hela. Så jag roade mig med att låta Google Translate översätta meningen till svenska: - "Jag är nu inte säker på om eller detta sätta inte upp är skriven med hjälp av honom som ingen annan känner igen en sådan riktad om min svårigheter." Visst blir det komiskt. Helt obegripligt är det i varje fall. Jag har i varje fall bestämt mig för att INTE publicera kommentaren och slänger mejlet i papperskorgen efter detta.

Inga kommentarer: