fredag 16 september 2016

Anders och jag

» Nu lämnar vi

Den 12 januari 2012 började jag jobba för Migrationsverket. Några månader senare, den 22 mars, beslutade den dåvarande Regeringen att tillsätta den förre SÄPO-chefen Anders Danielsson som Generaldirektör för samma Migrationsverk. En tjänst han tillträdde en månad senare, den 23 april. Vi har alltså jobbat här ungefär lika länge. I dag meddelade Anders Danielsson att han lämnar Migrationsverket för att istället den 1 december 2016 börja jobba som generalsekreterare för Röda Korset. Kul för honom! Med tanke på att just Sverigedumokraterna gläds åt att Anders Danielsson lämnar så inser jag att det är en förlust för Migrationsverket. Anders Danielsson är en GD som verkligen kämpat för sin myndighet och stått fast vid de värderingar som skulle prägla myndigheten fram till politikernas saltomortal. Själv är jag ju närmare ett år äldre än Anders Danielsson. Jag har dock precis som Anders Danielsson i dag formellt meddelat min arbetsgivare att jag önskar sluta. Lite längre än Anders Danielsson stannar jag dock kvar hos Migrationsverket. Jag får ju ge dom en chans att sätta in en ny kompetent kraft på min tjänst. Mitt beslut är istället att gå i pension från den 1 april 2017. Jag vill poängtera att detta inte är något aprilskämt utan fullt allvar. Sedan får vi se om man kan leva på den pension som erbjuds. Det blir ju lite lägre inkomst samtidigt som skatten höjs. Våra borgerliga högerallianspolitiker har ju en gång i tiden bestämt att gamla, sjuka och arbetslösa ska straffbeskattas. Ha det i åtanke den dag ni blir gamla, företaget där ni jobbar flyttar jobben till Litauen eller ryggen ger upp. Då ska ni straffas med lägre inkomst och högre skatt.

» Bedragare del 298

När jag nu snart går i pension kanske jag ska fundera på att dryga ut inkomsterna. Vad tror ni om det här erbjudandet? 1.000 Euro om dagen i ren förtjänst vore ju inte helt fel. Här behöver man inte ens jobba för att tjäna pengar på optionshandel. Det fixar datorn till oss. Så här skriver man i mejlet till mig:

Wow. Är detta verkligen lagligt?

Hallà sven@swl.nu!

Det àr svàrt att tänka sig att det faktiskt är lagligt. Vem hade trott att man kunde tjäna sä mycket helt lagligt?

mer om det här

Jag pratar inte om små belopp;
Jag pratar om €1,000 om dagen i ren vinst från mjukvaran BOT PLUS 365.

Vad måste man göra för att tjäna så här bra?
Om du seriöst vill förbättra ditt liv bör du avvara ett ögonblick till att läsa mer om det här.
Du behöver aldrig ångra att du försökt göra ditt liv bättre, vilket detta system kan hjälpa dig med!
Sätt igång din egen bankomat IDAG.
Redan imorgon kan du börja med obegränsade uttag.

TESTA DET NU

Som så mycket annat som låter för bra för att vara sant så är det också för bra för att vara sant. Lite sökande på nätet tyder på att det här är en robot som lurat italienare under en lång tid men som nu översatts till engelska för att lura andra människor. Det är bara att konstatera att det inte finns några genvägar till de stora pengarna om man ska vara ärlig och ha moral. Släng skiten! För övrigt borde dom köra ett rättstavningsprogram som får rätt till å, ä och ö.

Inga kommentarer: