måndag 12 september 2016

Jan Björklund och Bedragare

» Fortsatta kopplingar på högerfronten

Jag såg att Jan Björklund tyckte att han börjat försvinna i medierapporteringen. Våra journalister skrev mycket mer om Annie Lööf, Anna Kinberg Batra och Ebba Busch Thor. Dom har varit mycket duktigare på att gå ut med spännande utspel som får journalisterna till att ställa sig i kö. Jan Björklund ältar NATO och Skolan till förbannelse. Det börjar media bli lite trötta på. Alltså gick Jan Björklund ut och tyckte att Stefan Löfven även borde bjuda in Sverigedumokraterna till de blocköverskridande förhandlingar som genomförs lite då och då. Att ingen annan än Jimmie Åkesson höll med gjorde inte så mycket. Jan Björklund blev omnämnd i media! Svenska folket blev påminda om att vi har ett parti som heter Folkpa... f'låt Liberalerna också, innan dom blir helt utplånade.

Major Jan Björklund
Hur som helst ska det nog främst ses som ännu ett litet steg i en utveckling som styr in Sverigedumokraterna i det Högerborgerliga lägret. Dom olika borgerliga partier går med jämna mellanrum ut och fjäskar, samtidigt som Sverigedumokraterna i fler och fler frågor bara blir ett borgerligt röstboskap.

Senaste exemplet på detta är när jag ser och hör att Sverigedumokraterna några dagar innan det är dags beslutat sig för att säga Nej till Regeringens försök att rensa ut oseriösa företag ur den offentliga upphandlingen. Genom att ställa krav på Kollektivavtal skulle en del av de värsta oseriösa missfostren i verksamheten gallras ut. Det tycker egentligen även SD, men dom måste ju tacka för stödet och fjäska sig in för att i framtiden bli ännu bättre insläppta i värmen på den borgerliga sidan. Hur lång tid tror ni det tar innan de gamla nassarna även officiellt släpps in i värmen?

» Bedragare del 296

Ibland kan bedragarmejlen vara riktigt roliga att få. I dag fick jag mejl från Western Union som berättade att jag måste bekräfta en betalning på dryga 217 Euro till någon som heter Carl Helgenson. Nu känner jag ju ingen som heter Carl Helgenson, och har inte heller gjort någon utbetalning på det här beloppet. Så det har ju blivit något fel. Så här skriver dom:

Thank you for using the Western Union Money Transfer service.

Your money transfer is Pending. Following is a summary of your transaction.

You need to confirm or cancel this transaction!

---------------------------------------------------------------------------------

Western Un ion
TRANSACTION DETAILS :

Money Transfer Control Number (MTCN) 3298837726

Date of Order: 26 May, 2016 10:08
Amount sent: EUR 217.10
Reciver Name: Carl Helgenson

Status: Pending

Cancel Payment - Confirm Payment

---------------------------------------------------------------------------------

Thank you for using WesternUnion !

Tanken är sedan naturligtvis att jag ska klicka på "Cancel Payment", eller om jag är lite fräck ska klicka på "Confirm Payment" istället. Det spännande är att båda länkarna leder till exakt samma adress som verkar höra hemma hos nå'n japansk bilhandlare. Kort sagt, det är något skumt med det hela. Släng skiten i papperskorgen. Jag orkar inte forska vidare.

Inga kommentarer: