onsdag 10 augusti 2016

Tankar den tionde augusti

» Dagens sverigedumokrat

Eftersom SD inte har ett dugg med demokrati att göra så kan man ju inte kalla dom för något som innehåller detta ord. Alltså får det fortsätta att konsekvent bli Sverigedumokraterna när jag skriver om dom. Låt oss börja med SD-politikern Thoralf Alfsson som konstaterat att Therese Alshammar i samband med OS-invigningen sålde sig till alla dessa som arbetar för smygislamiseringen av vårt blågula Fosterland. Hon hade ju någon form av "slöja" på sig. Den där kapuschongen som hon hade på sig är ju uppenbart inspirerad av en muslimsk slöja? Sån't kan inte äkta svenskar ha på sig. Det är, enligt Thoralf Alfsson alltså, helt i enlighet med konspirationen från PK-maffian och H&M (som ligger bakom det svenska lagets kläder) att ställa in sig hos muslimerna. Jo, han tycker faktiskt så SD:s Thoralf Alfsson. Jag undrar om Thoralf själv har huva / kapuschong på något klädesplagg - regnkläder t.ex? Det är nog bäst att han slutar använda sådant. De arabiska siffrorna använder naturligtvis inte Thoralf? Fast faktum är att Thoralf faktiskt använder arabiska siffror och inte de romerska siffrorna. Antagligen vet han ännu inte om att dom är arabiska... För övrigt kanske vi ska berätta för Thoralf att det heter H&M och inte HM. Eller det är kanske inte Hennes & Mauritz han menar?

Sverigedumokraterna

Sverigedumokraterna försöker ju ibland ge sken av att man har någon form av nolltolerans mot rasism och antidemokratiska tankar. Men detta är egentligen bara rena rama struntpratet. IRM har roat sig med att lista en del av Kent Ekeroths alla rasistiska och antidemokratiska övertramp. Men han sitter säkert, han får ju snarare stöd av nu senast partisekreteraren Richard Jomshof.

Antagligen är det den australiska behandlingen av flyktingar som är målet för SD. Dom betalar ju slantar till öar runt Australien för att ta hand om alla flyktingar så att den egna australiska befolkningen slipper se dom och slipper riskera att dom tar över. Antagligen vet de styrande hur det går om invandrare blir för många - dom tar över. Det har ju redan skett en gång när invandrarna från Europa trängde undan urbefolkningen på ön. Dom vill väl inte riskera att själva hamna i den situation som dom utsatta andra för. Nu går det istället som det berättas från ön Nauru med våldsamma övergrepp på flyktingar som Australien dumpat på ön.

» SVT vinner

Sveriges Television
I torsdag skrev jag om en undersökning som Sveriges Annonsörer låtit göra. Enligt denna vill en majoritet av de svenska TV-tittarna att OS sänds i SVT. Nästan en fjärdedel föredrar att slippa se helt. Nu har ju MTG valt att bjuda över SVT, så OS-sändningarna går uteslutande i deras kanaler - mellan reklamavbrotten. Något som uppenbarligen inte TV-tittarna känner sig allt för lyckliga över. Enligt de tittarundersökningar som gjorts visar det sig att rapporteringen i SVT:s Sportnytt har fler tittare än vad TV3 (som får ihop mest av MTG:s kanaler) får ihop. Detta trots att dom bara kan rapportera i efterhand. Det finns kanske en anledning att sportintresserade föredrar en mer seriös bevakning från Public Service än kommersiellt babbel mellan reklaminslagen!

» Snabbt avfärdat

I natt började det att brinna i ett asylboende som ligger precis utanför Åstorp. Det började mitt i natten att brinna utanför byggnaden. Brandlarmet gick och boende kunde ta sig ut och släcka det mesta av elden med brandsläckare innan att brandkåren hann dyka upp. En anmälan om mordbrand lades upp, men Polisen har redan lagt ner utredningen eftersom man bedömer att det är för svårt att fastställa hur branden uppkom. Var det någon utomstående som tuttade fyr eller var det en olyckshändelse med t.ex. en cigarettfimp i en papperskorg.

Åstorp

En intressant fråga är om Polisen lagt ner utredningen lika snabbt om det varit utanför Polishuset det började brinna eller om det var utanför ett normalt bostadshus i centrala Åstorp som det börjat brinna? Men nu var det ju "bara flyktingar"...

» Bedragare del 289

Ibland kan bluffmejlen i varje fall vara föredömligt korta. Det här kom i dag från Anna P. Topasna som uppger att hon hör hemma på en domän: puyallup.k12.wa.us. En koll på denna domän ger dock magert resultat. Närmare bestämt står det "This site has been blocked by the network administrator." Men Puyallup School District som det hela leder till är ett skolområde i Washington, USA. Så här skriver i varje fall Anna:

Can I trust you on this? If yes, please reply for more details

En intressant fråga är vad hon menar med om hon kan lita på mig på det här? Hur som helst så litar jag inte på Anna, så jag avstår från att svara. Jag är inte intresserad av mer detaljer. Jag vill slippa skiten!

Inga kommentarer: