söndag 14 augusti 2016

Mitt i augusti

» Att sparka på den som ligger

Håll Sverige rent
Jag tycker illa om att sparka på den som redan ligger. Det tar därför delvis lite emot att än en gång ge sig på sådana stolpskott som sverigedumokraten Thoralf Alfsson. Men, jag kan inte låta bli. Han bjuder ju in så uppenbart. Nu senast har han varit ute och räknat huvudbonader och konstaterat att han lyckades hitta nästan lika många sjalar och hijabar som han hittat kepsar. Det var dessutom fler sådana hemska huvudbeklädnader än helt vanliga hederliga mössor. Det måste vara en hemsk upplevelse att se alla dessa löjliga kepsar... Eller är det 20 slöjor / hijab han är upprörd över? Undrar vad min Stetsonhatt räknas som? Jag har också alltid något på huvudet. Om inte någon av mina hattar (jag har två olika - en Stetson i skinn och en annan Stetson av mer sommartyp). Till detta en mängd olika kepsar av olika modell (inga baseboll-kepsar med löjligt tryck) som jag varierar mellan beroende på väderlek och humör. När det börjar bli kallt blir det någon av de lite varmare mössorna alternativt kepsen med öronlappar. Vad jag vill ha sagt är att vad man har på huvudet är en "modepryl" eller "vanesak" eller bara för att man vill uttrycka något. Jag tycker Thoralf Alfsson och resten av den sverigedumokratiska svansen ska skita fullständigt i vad andra har på huvudet.

Antagligen är Thoralf Alfssons främsta argument att "utlänningar" ska anpassa sig till den kultur som gäller - ta seden dit dom kommer. Något som jag utgår ifrån att Thoralf själv gör om han åker utomlands. Jag läser t.ex. att staden Dubrovnik i Kroatien nu har tröttnat på alla turister som inte "tar seden dit dom kommer" utan till exempel springer omkring inne i staden i bara bikini eller badbyxor. Något sådant skulle med största sannolikhet inte Thoralf göra. Hur som helst har staden nu infört böter för brott mot de lokala reglerna. Drygt 1200 kronor kostar det.

För övrigt såg jag förresten att Thoralf är livrädd för att riskera behöva träffa andra människor. - "Jag skulle byta skola eller flytta för mitt barns skull. Eller kräva att mitt barn får gå i en svensk klass!" är hans kommentar till om hans barn skulle riskera hamna i en skolklass där det även går "somalier eller araber". Det måste vara en hemsk upplevelse för den stackars karlen. Enligt SOM-institutet vid Göteborgs universitet så beskriver man den sverigedemokratiska väljaren så här: - "SD-väljaren är en högerman som inte litar på samhällets institutioner och ogillar mångkultur och invandring" Det kunde jag också förklarat. Vi kan tillägga att dessutom är han "knäpp i bollen"!

» Bedragare del 290

Jag har fått ett erbjudande från en Fiana Ming på en organisation som heter Global Women's Association. Jag erbjuds gratis deltagande i någon form av konferens i oktober som ska genomföras dels i USA men också i Dakar i Senegal. Det framgår dock inte var i USA faktiskt. Hur som helst lockas jag med att jag ska få resor betalda och dessutom få ett visa till USA. Jag ska dock själv få betala uppehället i Senegal. Låter det spännande att få delta i en kvinnokongress med temat mänskliga rättigheter, mänsklig säkerhet och terrorism?

Dear Sir/Madame,

On behalf of Global Women's Association (GWA), It is a great privilege for us to invite you on World Congress On Human Rights, Human Security and Terrorism Organization. This congress Scheduled to take place from [October 10th to 14th, United States and Senegal from October 17th to 21st 2016].

Global Women's Association
The sponsors of the event will cover the cost registration and delegates are entitle to a free United States Visa arrangements by the Organizing Committee. That will include your transportation, feeding, round trip air tickets to both events etc... Delegates will only be responsible for their own hotel accommodation in Dakar, Senegal were the second phase of the event will take place.

The Global Women's Association is a caring community of women who want to connect and collaborate. It is a place where women come to learn about TOTAL LIFE EXCELLENCE.

The congress meeting will contain various talks and mini workshops related to the issues of Challenges to Economic Development & Human Security in our society. For more for details requirement for your Visa and registration, Please contact the secretariat office via Email: [ihrsoffice@yandex.com].

Best Regards,
(Moc/IHRS) Member Organizing Committee

Jag ska erkänna att jag dock är lite misstänksam. Global Women's Association verkar faktiskt vara en organisation som finns. Men, varför skulle man skicka ut sina mejl från en gratistjänst som Gmail och vilja ha svaren till en annan obskyr gratis e-posttjänst som Yandex.com? Undrar om det hela visar sig vara så att jag i förväg måste betala in kostnaden för vistelsen i Senegal eller något liknande. Det ska påpekas att på Global Women's Associations hemsida hittar jag inget om de här konferenserna. Släng skiten!

Inga kommentarer: