onsdag 20 juni 2018

Innanmätet är ruttet

» Putsa fasaden

Jimmy Åkesson gör vad han kan för att putsa den sverigedumokratiska fasaden. Men bakom fasaden döljer sig hela tiden den ena skandalen efter den andra. Partiet har satt nytt Riksdagsrekord i att få antalet ledamöter fällda för brott. Avhopp och uteslutningar har skapat nytt rekord i politiska vildar. Ute i kommunerna slår partiet ständigt nya rekord i tomma stolar. Dvs att man inte har några kandidater på de platser man fått i valet. Avhopp och uteslutningar har gjort att siffran hela tiden växer. 7 av 8 tomma stolar i de svenska kommunfullmäktige är just Sverigedumokraterna skyldiga till.

Ruttenheten bakom den putsade ytan
Samtidigt fortsätter representanter från Sverigedumokraterna att vara inblandade i skandaler. Oftast i form av kopplingar till nazister och öppet rasistiska grupper. I Perstorp här i Skåne tvingas nu partiets ordförande och förstanamn på listan lämna in sedan det avslöjats hans stöd till och kopplingar till nazistiska NMR.

En annan ledande sverigedumokrat i Täby avslöjas för sina aktiviteter på nazistiska och rasistiska sajter med kommentarer som är så vidriga att jag inte vill citera dom här. Han jobbar för SD i Riksdagshuset och kandiderar till Riksdagen för SD. Mer jobb för den Sverigedumokratiska rengöringsgruppen som får jobba hårt för att putsa fasaden.

Dagens ETC berättar hur flera ledande sverigedumokrater i Stockholm är aktiva i ett hemligt rasistiskt och nazistiskt nätverk. Detta är dock tydligen enligt SD:s ledning fullt OK.

Även på flera andra håll i landet har det i dagarna avslöjats hur kandidater på Sverigedumokraternas valsedlar är aktiva i öppet nazistiska och rasistiska grupper. Aktiviteter som visar att man i verkligheten inte visar något som helst stöd för demokratin. Det är därför jag vägrar använda ordet "demokrati" i samband med partiet SD. Det får fortsätta heta Sverigedumokraterna. Det går inte för den sverigedumokratiska ledningen att putsa partiets yta och fasad, rötan är alldeles för djup inom partiet.

I ett debattinlägg i Expressen går tre ledande moderata företrädare ut och hotar Centern och Annie Lööf från att visa humanism. Enligt de tre (den ökända debattören Ann Heberlein och de två moderata kommunalråden i moderatghettona Staffanstorp och Vellinge i Skåne, Christian Sonesson och Carina Wutzler) hotar tydligen Centerns syn på migration borgerligheten. De tre varnar för befolkningsökningen pga invandring och anhöriginvandring. Det ska poängteras att just Staffanstorp och Vellinge har utmärkt sig med att försöka vägra ta emot några flyktingar. Om det är bostadsbrist i dessa kommuner så beror det på att man inte vill ha några billigare hyresrätter eftersom detta riskerar att locka dit icke önskvärda medborgare (sådana som tjänar mindre än en halv miljon...). Väljarundersökningar har visat att en majoritet av de moderata väljarna vill ha till stånd ett samarbete med just Sverigedumokraterna. Det kvittar vad ledningen säger. Det går inte att putsa fasaden om det som döljs där bakom är ruttet!

Det är detta parti som en femtedel av svenska folket har för avsikt att rösta på.

Inga kommentarer: