söndag 11 april 2021

SD!

» Inget förvånande.

Är Sverigedemokraterna ett seriöst politiskt parti? Om man tar bort hatet mot invandrare i allmänhet och muslimer i synnerhet, vad återstår då? Driver SD en fråga kan man nästan slå vad om att det finns en baktanke, nämligen att det ska drabba dessa hemska invandrare.

Jag råkade se att man från Sverigedemokraterna i samband med vårbudgeten krävt att det s.k. Flerbarnstillägget ska avskaffas. Man kallar detta för en "en kraftig integrationsåtgärd". Det är bara ett slumpmässigt valt exempel. Istället för att föräldrar med många barn ska få lite extra barnbidrag så ska dom pengarna användas till ett skatteavdrag - som bara utgår till den som jobbar. Allt har naturligtvis som syfte att bestraffa familjer av utländsk härstamning som har flera barn. Sån't kan man ju inte ha. En familj där en av föräldrarna väljer att ta hand om sina barn själva är förlorare på SD:s "integrationsåtgärd". Naturligtvis baserat på tanken är det oftast är invandrarmammor som inte jobbar.

Från SD är man helt enkelt mycket aktiv med att leta åtgärder som bestraffar hemska främlingar från andra länder.

Rasism och populism

En som inte är aktiv är däremot SD:s EU-parlamentariker Peter Lundgren. Han leder nämligen överlägset frånvaroligan i EU. I sitt arbete i det utskott där han är invald har han en närvaro på bara 33%. Han har antagligen viktigare saker att sysselsätta sig med än att sköta sitt jobb som EU-Parlamentariker. Han har ju lite rättegångar att sysselsätta sig med. Han åtalades ju för sexuellt ofredande 2018 mot en kvinnlig partikamrat. Hon tog efter påtryckningar tillbaka sina uppgifter. Men en annan partikollega, Kristina Winberg, vidhöll att uppgifterna var riktiga och att hon varit vittne. Peter Lundgren friades pga brist på bevis medan Peter Lundgren istället stämde Kristina Winberg för förtal samtidigt som hon petades av Sverigedemokraterna. Nu har den friande domen överklagats med ny bevisning i form av bandade samtal där den utsatta kvinnan berättar om vad som hänt.

Men vi kan ju förstå om Peter Lundgren har annat att göra än att sköta sitt uppdrag som EU-Parlamentariker. För övrigt förstår jag att enligt Peter Lundgren så är allt Miljöpartiets fel!

Läs och lyssna:
SD vill slopa del av barnbidraget. - Expressen
Han skolkar mest av EU-svenskarna. - Dagens Nyheter
Sverigedemokrat har 66% frånvaro i Utskotten i EU. - VK Bloggen
Ljudfiler uppges vara nya bevis mot Lundgren. - Dagens Nyheter
Ljudfiler uppges vara nya bevis mot Lundgren. - Aftonbladet
Lundgren skyller på Miljöpartiet. - Aftonbladet TV

Inga kommentarer: