tisdag 4 juli 2017

Begränsa rökningen

» De värsta egoistiska svinen

Vilka är det som jag tar till så grova ord om? Jo, rökare! Dessa hänsynslösa, egoistiska svin som totalt saknar förmåga att tänka längre än vad deras illaluktande fimp räcker. Vad gör en rökare när hen har rökt färdigt sin stinkpinne? Jo, släpper fimpen på marken som om detta var det naturligaste man kan tänka sig. Studera en rökare som står och röker, på till exempel en järnvägsperrong, promenerande på trottoaren eller på annat sätt befinner sig på offentlig mark. Vad gör svinet när hen har rökt färdigt? Tittar dom efter en askkopp? Har dom någonting med sig för att göra sig av med fimpen i? Nänä! Man släpper sin fimp rakt ner på marken som om detta var det mest naturliga att göra. Det finns många som skräpar ner i vår omgivning. Alldeles för många godisätare slänger godispapperet på marken. Men, en majoritet letar faktiskt upp en papperskorg eller stoppar sitt papper i fickan. Öl- eller läskdrickare finns det många av som slänger sin flaska eller burk i buskarna. Men, enligt min erfarenhet så tar de flesta hand om sitt avfall utan att bara nonchalant släppa det på marken.

Däremot rökare! Det är normalbeteendet för en rökare att som vilket jävla svin som helst bara släppa sin fimp på marken. Titta ner på marken när du promenerar. Marken kryllar av cigarettfimpar efter dessa jävla svin!

Cigarettfimp
Rökare är de värsta nonchalanta, egoistiska, hänsynslösa svin som existerar i vårt land. Det har ingen betydelse om det är en manlig eller kvinnlig rökare. Alla är lika stora svin. Det har ingen betydelse vilken ålder det är på rökaren. Alla är lika stora svin. Det har ingen betydelse om det handlar om en infödd svensk eller en invandrare. Alla rökare är lika stora svin!

Det är dags att ytterligare begränsa rätten till rökning. Förbjud rökning på uteserveringar. Jag vill inte utsättas för stanken om jag skulle sitta där. Förbjud rökning på t.ex. järnvägsperronger, i väntkurer osv. Jag vill inte utsättas för stanken när jag står och väntar på tåget eller bussen. Skulle det regna vill jag kunna gå in i väntkuren utan att denna redan ockuperats av ett par rökande svin. Kanske ska det förbjudas att röka på balkongen. Vad dessa rökande svin inte förstår är hur illa det stinker inomhus hos grannen om man har balkongdörren öppen.

Samtidigt ser jag att enligt en undersökning som gjorts på uppdrag av A non smoking generation så finns det bland ungdomar ett stort stöd för rejäla inskränkningar i rökares rätt att förpesta tillvaron för alla andra. Det är kanske dags att helt förbjuda rökning? Uppenbart är att tobaken skadar hjärnan svårt eftersom rökare förvandlas till sådana jävla nonchalanta egoistiska svin!

Rökare är de värsta egoistiska svinen!

Inga kommentarer: