söndag 8 maj 2016

Slut på ledigheten

» Kaplan hade kanske inte så fel

Fred lönar sig i längden
Israels premiärminister Benjamin Netanyahu är upprörd igen. Än en gång har en högt uppsatt person dragit paralleller mellan Nazitysklands behandling av judar under 30-talet och dagens israeliska behandling av palestinier. Fast kanske är det dags för Benjamin Netanyahu att fundera en extra gång på ämnet. Den som denna gången drog paralleller var nämligen den israeliska försvarsmaktens vicechef Yair Golan, som i samband med en minneshögtid för Förintelsens offer uppenbarligen hade lite dåligt samvete. Extremhögern inom Benjamin Netanyahus regering har krävt att Yair Golan ska avgå medan däremot Israels Försvarsminister Moshe Yaalon har förklarat att han har fullt förtroende för försvarsmaktens vicechef Yair Golan. Det Yair Golan sade var mycket intelligent. Och den här meningen är användbar när man kritiserar t.ex. den rasistiska Sverigedumokratiska svansen här i Sverige också:

- "There is, after all, nothing easier and simpler than hating the foreigner... arousing fears and terrifying."

"Det finns, trots allt, inget lättare och enklare än att hata det okända och på så sätt skapa fruktan". Bra sagt Yair Golan! Det är dags att inse att den israeliska ockupationspolitiken mot palestinierna förtjänar kritik, och det handlar inte om antisemitism. Det handlar om alla människors lika rätt. BBC och SR.

» Bedragare del 280

Jag vet inte om jag ska känna mig smickrad eller förolämpad. Smickrad eftersom en ung 21-åring som Gylian (vad är det för namn?) tycker att en gammal stofil som er bloggare duger. Så här skriver hon:

Jag är inte intresserad
Hallå

Är du ledig?
Jag letar efter en snabbis ikväll ...

Jag är 21 och min fitta vill ha s#x!

Mitt användarnamn Gylian

Min profil är här

Fast jag föredrar nog att känna mig förolämpad. Jag är inte alls smickrad av att riskera att bli utnyttjad av någon som bara är ute efter en snabbis där jag uppenbarligen ska fungera istället för någon form av maskin för att tillfredsställa Gylians behov. Om hon återkommer och meddelar sin adress kan hon få den lilla röda fjärilsliknande "vibrator" som jag hittade en gång i skogen. Jag undrade först vad det var för någon underlig liten mojäng med sladd och ett litet fack för batteri och ett hjul för manövrering som jag hittat. Den heter "sevencreations". Jag blev nyfiken när jag hittade den och tog med mig hem. Snacka om att bli generad när jag stoppade i batteri och upptäckte vad det var för något. Hur som helst Gylian, om det bara handlar om en snabbis för att tillfredsställa dina sexuella behov så kan du få den. Bara meddela din adress så skickar jag den. Annars slänger jag bara ditt mejl.

Inga kommentarer: