torsdag 25 december 2014

Sverigedemokrater och Julen

» Julhälsning till Sverigedemokrater, part 1:

Om vi tar bort flyktingar, judar, araber och afrikaner från julkrubban, blir det bara en åsna och en kossa kvar.

Moské
» Om SD och islamofobin: Strax efter lunch i dag kastade någon in en något brinnande i en källarmoské i Eskilstuna som fick svåra brandskador och flera personer som befann sig i moskén skadades. Både Expressen och Aftonbladet berättar att vittnen berättar att branden var uppenbart anlagd. När jag skriver detta är det dock inte känt vem som ligger bakom brandattentatet. Men det kvittar också, det är lika tragiskt och fel oberoendee av vem som utfört brandattentatet eller vem som utsätts för brandattentatet. Fast så resonerar tydligen inte många rasister och islamofober inom t.ex. Sverigedemokraterna. Bland annat har mer än 100 Sverigedemokratiska politiker hyllat brandattentatet. Och någon skam finns inte! Men, vi andra normala svenskar, vi skäms öronen av oss. Polisen har inlett en förundersökning om grov mordbrand.

» Julhälsning till Sverigedemokrater, part 2:

Vi firar nu en judisk profet med en turkisk gubbe som delar ut klappar, sätter upp en tysk gran och äter indisk gröt. Länge leve multikulturen.

Dollar
» Bedragare del 75: Dagens bedragare får bli en kortis. Det är väl kul att Gloria har vunnit en massa slantar och gärna vill donera 2 miljoner $ till mig. Fast jag begriper inte varför Gloria har sin e-postadress i Peru för Power Ball Lottery är väl främst ett amerikanskt lotteri?

Mrs. Gloria C. Mackenzie
mail@congreso.gob.pe

--
I am Mrs. Gloria C. Mackenzie, the power-ball lottery winner and I have donated $2,000,000.00 USD to you.

--

Du kan nog glömma kära Gloria att jag mejlar dig och undrar om pengarna!

Inga kommentarer: