lördag 6 januari 2018

Österreich

» Mer om den där intelligensbefrielsen

Älska din nästa
Jag hade ju i går lite funderingar över Homo sapiens intelligens.. Jag tänkte fortsätta på det spåret i dag. Efter senaste valet släpptes de österrikiska nazisternas arvtagare i Frihetspartiet FPÖ in i regeringen av det konservativa Folkpartiet ÖVP. Något som ger onda vibbar om man tänker efter att Adolf Hitler t.ex. var ju ursprungligen född i Österrike. Nu märks det att detta har fått de värsta rasistiska nättrollen att släppa loss ordentligt.

Ett exempel på detta är när en bild publicerades på Wiens förstfödda. Den 1 januari klockan 00.47 föddes Asel, och en bild på henne och hennes lyckliga mamma och pappa Naime och Alper publicerades. Det var bara ett problem, Naime och Alper var invandrare, muslimer och Naime hade en schal på huvudet på bilden. Stormen drog igång! "Nästa terrorist född", "Äckligt! Med en skurtrasa på huvudet måste kärringen stinka som en grävling", "Deportera avskummet omedelbart", "Muslimer kopulerar som kaniner", "Riktiga österrikare kommer snart att vara en förtryckt minoritet i det egna landet". Ja, ni kan gissa er till fortsättningen.

Fast det fanns naturligtvis även motkrafter. Den katolska biståndsorganisationen Caritas startade uppropet #flowerrain på Facebook. Ett upprop som raderades och togs bort av Facebook!

Vi kan alltså konstatera att det finns intelligenta människor. Men, det finns också en del vars hjärnsubstans blivit förorenad och blivit helt förstörd.

Inga kommentarer: