lördag 13 januari 2018

Min skräck

» Donald Trump

USA:s president Donald Trump har gjort klavertrampande till en skön konst. Nu senast är det uppgifterna om att han kallade Haiti, El Salvador och en mängd afrikanska länder för "Shit-hole countries". Trots flera vittnesmål om detta förnekar dock Donald Trump att han använde just dessa ord. - "Jag använde mig av ett hårt språkbruk under Daca-mötet men jag sade inte de orden" hävdar han när mängder av länder blivit ytterst förolämpade. Flera oberoende vittnesmål från mötet hävdar dock att det var just så Donald Trump uttryckte sig.

cared
Problemet med Donald Trump är att många i dag inte tar honom på allvar. Hans förmåga att så ofta göra bort sig och uttrycka sig på ett sätt som inte är värdigt en världsledare har inneburit att media och miljarder människor runt om på klotet inte tar honom på allvar längre. Detta är farligt eftersom detta faktiskt är världens mäktigaste man. Han styr över en krigsmakt som är enorm. Här i Sverige talar vi om hotet från den ryska krigsmakten. Denna är en bråkdel av den amerikanska. Den amerikanska krigsmakten har också under fler år rustats upp med stora belopp. Det är den här opålitliga mannen som sitter vid sitt skrivbord med världens största knapp att trycka på för att starta ett kärnvapenkrig.

Det är alltså dags att börja ta honom på allvar. Vi kan inte bara skratta åt hans dumheter. Vi kan bara gråta och darra av skräck. Jag för min del blir allt mer övertygad om att det faktiskt är något fel på hans mentala status.

Jag blir allt mer rädd!

Inga kommentarer: