söndag 9 oktober 2016

83 dagar kvar på året

» Dagens Sverigedumokrat

Ska man skriva om sverigedumokrater som trampar i klaveret, eller ska man hålla tyst om dom? Det är en svår fråga. För Sverigedumokraterna verkar gälla att "all publicitet är god publicitet". Det vill säga, det kvittar vad man skriver, vilka klavertramp deras medlemmar gör, vilka vidrigheter dom kläcker ur sig, det bara styrker sympatisörernas åsikt att det är så synd om dom. Alla är emot dom! Men man kan ju inte heller hålla tyst. Den svenska politiska historien har troligtvis i modern tid inte upplevt ett politiskt parti som lockar till sig så många klantarslen som trampar i så många klaver. Så trots allt kan man inte undvika att få sig ett gott skratt, ett skratt som dock snart fastnar i halsen när man mår illa över den människosyn som präglar dessa representanter för vad som är Sveriges tredje största politiska parti.

Hur som helst låt oss börja med skånskan Carina Herrstedt från Landskrona, som dessutom är ordförande i SD:s kvinnoförbund. För ett antal år sedan skickade hon ett mejl som innehåll ett gammalt skämt som hon tyckte var jätteroligt. Så roligt att hon bara måste vidarebefordra det. Mejlet handlade om att fotbollslaget Landskrona Bois måste förstärka laget och det skulle vara med negrer, judar, kineser, indianer, nunnor och zigenare. Fortfarande i dag tycker hon att skämtet var riktigt roligt även om hon kanske tycker att avslutningen: - "Som reservmålvakt skaffar man en zigenare, de tar ju allt" kanske inte var så lyckat. Min gissning är att Carina Herrstedt helt enkelt behövde piggas upp lite just då, eftersom det var samma år som hon i Tingsrätten dömdes att betala skadestånd för förtal av en politisk motståndare. Fast den Sverigedumokratiska svansen begriper naturligtvis ingenting. På någon av de bloggar som gått ut till Carina Herrstedts försvar läggs hela skulden på Aftonbladet, som var den tidning som först skrev om Carinas klavertramp. Den tidningen består ju bara av "humorbefriade muslimkramare", så vad dom skriver behöver man inte bry sig om.

En annan Sverigedumokrat som visat var man i verkligheten står är kommunikationschefen Joakim Wallenstein som på Facebook bara MÅSTE gilla en sida med bilder på nazistungdomar i Hitler Bund Deutscher Mädel och en text om hur vita människor utsätts för folkmord. Fast det var ju ett misstag... Av det hela kan vi lära oss att vara lite försiktiga med vad vi klickar Gilla på. Fast man kan ju fundera över varför det är just Sverigedumokrater och medlemmar i den sverigedumokratiska svansen som så ofta klickar Gilla på nasse- och rasistsajter? Fast med tanke på vad som står i stycket ovanför så behöver vi inte bry oss eftersom Expressen som avslöjade det hela ägs av Bonnier som ju är en del av judemaffian, som väl en del Sverigedumokrater skulle uttrycka det. Tills dom får en fråga från media om det.

Slutligen kan jag inte undanhålla er dagens skratt. Jag ser att Sverigedumokraten Jeff Ahl skrivit en motion i riksdagen om att det inte ska finnas några undantag i turordningsreglerna vid uppsägningar. Vilket ju faktiskt är i enlighet med den fackliga synen på frågan. Det komiska i det hela är hans resonemang för att komma fram till det hela. Om jag förstår det hela rätt så vill han i korthet ha denna regel för att skydda arbetsamma svenskar från lata invandrare samtidigt som det ska förhindra invandrare som är villiga att jobba för vilka låga löner som helst från att stjäla jobben från de arbetsamma svenskarna. Ja, ungefär så resonerar han. Om jag ska vara uppriktig, så får jag inte ihop det. Men det är kanske inte meningen heller. Uppenbart är i varje fall att Jeff Ahl, i motsats till många andra Sverigedumokrater, ännu inte bjudits på middag av Näringslivets lobbyorganisationer. Det brukar nämligen resultera i att dom byter åsikt i varje fall och blir lite mer positiva till näringslivets synpunkter. Hade han hunnit bli bjuden på middag än så hade han motionerat om att helt avskaffa turordningsreglerna istället. Troligtvis med samma motivering...

» Bedragare del 302

Ibland är mejlen mer än vanligt misslyckade. Att erbjuda mig lån är väl egentligen inte helt feltänkt, men jag hade ju verkligen inte lånat pengar av någon som kontaktar mig via e-post utan att jag bett om det. Att locka med ett presentkort eller en ny telefon är väl inte heller helt fel eftersom jag gillar olika erbjudanden. Även om jag alltså inte nappar på erbjudanden som kommer via e-post från anonyma adresser. Men, att erbjuda mig bröstförstoring?!? När man kommit upp i min ålder så har det kanske börjat hänga lite även på oss gubbar. Men "förstoring"? Glöm det! Jag har inte heller någon tanke på att bjuda min älskade hustru på någon sådan här service. Det som finns är helt perfekt för mig! Hur som helst så kom det här i dag:

Bröstförstoring
Show New Breast Augmentation Solutions

Look at These Options for Breast Augmentation

Click Here

If you do not want to receive these email Unsubscribe Here OR
write to Fenix Network P.O.Box 217 Apia, Tuamasaga Samoa

This mail is not intended for CANADA Residency

Fast det skulle kanske inte vara så dumt med en resa till Samoa trots allt? Eller det är inte där som dom blåser upp tuttarna i erbjudandet? För övrigt begriper jag inte riktigt varför just de stackars kanadickerna inte ska kunna få sina tuttar större. Är tuttar i Kanada annorlunda uppbyggda? I sedvanlig ordning så är hur som helst mitt råd att slänga skiten. Det ska påpekas att det mesta i mejlet är utformat som ett antal jpg-bilder istället för ren text. Därav bilden. Sedan har jag skrivit av delar av texten från bilderna.

Inga kommentarer: