fredag 7 augusti 2015

Svinpiss och annat

» Måste man älska tropisk hetta?

Solen
När man lyssnar på väderrapporter, läser väderrapporter eller på andra sätt får information om vädret så förutsätts man älska 30 graders värme. Och, om det inte är så varmt så är hela sommaren förstörd. Måste man älska tropisk hetta? Jag tycker inte alls att det är skönt med 30 grader. Det är olidligt. Svetten rinner, det kliar, man får huvudvärk och det är i korthet olidligt. Runt 20 grader eller ett par grader över är helt perfekt. När det passerat 25 grader börjar det inte alls vara skönt längre. Man kan ju inte göra något. Var har denna fixering vid att det ska vara så "himla hitt" för att det ska vara en bra sommar kommit ifrån? Är det jag som är onormal? Det har inte varit några större fel på den här sommaren. Kanske lite för mycket regn på dagarna. Men det måste ju regna för att växtligheten ska överleva. Men temperaturen har varit ganska lagom. Några dagar har varit lite för kalla, men å andra sidan är det en hel del dagar som har varit på tok för varma. Det blir inte alls skönt. Skruva ner termostaten!

Gris
» Senaste nytt från gödselkurran:

Som uppvuxen på landet med flera bondgårdar bara några hundra meter från mitt hem brukar jag säga att det är skillnad på gödsel och gödsel. I ett stall där det stått kor och uträttat sina naturbehov luktar det egentligen inte så illa. Inte jämfört med vad svinpiss luktar. DET luktar vidrigt. När bönderna spridde ut den sörjan på åkrarna gällde det att hålla sig borta. Det är den stanken jag kommer att tänka på när jag gjorde ett besök på den Sverigedemokraterna närstående sajten Avpixlat. Som ju får hjälp med finansieringen av SD:s egen rättspolitiske talesman Kent Ekeroth, som också länkar till nämnda Avpixlat på sin hemsida. Hur som helst är detta ett exempel på Internets gödselspridare, och det handlar alltså om svinpiss, inte kogödsel.

Från framsidans huvudnyheter har jag valt ut två. Den ena berättar om det oroväckande i att en del tiggare kanske fått jobb! Och det är ju illavarslande, eller? Nu är det inte det faktum att en del tiggare kanske fått jobb som är det värsta. Nä, det allra värsta är att dom kanske fått jobb med att dela ut reklam. Och det innebär att dom skulle fått nycklar så att dom kunde ta sig in i trappuppgångarna (för att dela ut reklamen). Men det vet vi ju alla vad dessa vidriga romska tiggare är för ena kriminella. Inte kan man ge nycklar till trapphuset till zigenartjuvar? Visst är det illavarslande? Att företaget Svensk Direktreklam har svårt för att få personal för reklamutdelning är ingen förmildrande omständighet. - "innebär att tiggarna måste ges nycklar, passerkort, portkoder med mera, och med tanke på hur det sett ut på andra ställen där dessa uppehållit sig – med avföring, stölder, bränder, övernattning lite varstans – för att inte tala om åldringsbrott och tiggeri direkt vid lägenhetsdörren – bäddar detta onekligen för en intressant situation" avslutar denna SD närstående sajt sin rapportering. Att läsa kommentarerna från de som stödjer det hela är ännu värre.

Sedan läser jag att Avpixlat löst Jan Björklunds problem. Varför har Sverige fallit i de s.k. Pisa-undersökningarna? Dvs varför har skolresultaten försämrats i Sverige. Den enda säkra faktorn bakom försämringarna i Pisa är enligt Avpixlat "massinvandringen". Tänk så praktiskt. Bara vi sätter stopp för möjligheten för människor att flytta till Sverige så kommer omedelbart svenska elever att prestera mycket bättre i skolan. Fast det framgick inte av artikeln om problemen gällde även danskar, norrmän och finnar. Men antagligen gäller det människor med annan hudfärg och annan religion som ju är väldigt farliga. Precis som med resten av nyhetsrapporteringen så är den värsta gödselspridaren kommentarerna från den Sverigedemokratiska svansen...

» Ta Nordkorea på allvar:

Nordkoreas flagga
Ett vanligt fenomen inom svensk media är att göra sig lustiga över nyhetsrapporteringen från Nordkorea. Har ni hört att Nordkorea gjort ditt och gjort datt? Hahahaha! Dom är ju för löjliga! Men, Nordkorea är inget man ska skratta åt, det är allvar. Demokratiska Folkrepubliken Korea är en av världens få kärnvapenmakter. Med sina 24 miljoner innevånare är man den minsta staten näst efter Israel bland världens nio kärnvapenmakter. Den Nordkoreanska diktaturen är i allra högsta grad på allvar. Senaste exemplet på det här att inte ta Nordkorea på allvar läser jag i Expressen som berättar att Nordkorea ska införa sin egen Pyongyangtid som innebär att Nordkoreanerna nu ska flytta tillbaka sina klockor en halvtimme så att man istället för dagens "Tokyotid" på 9 timmar före GMT flyttar till "Pyongyangtid" som är 8½ timme före GMT. I det här fallet inget speciellt med det egentligen. Nordkorea återgår helt enkelt till den tid som gällde i Korea innan Japan som ockuperade halvön ändrade tiden till "Tokyotid" 1912. Men Nordkorea är inte att skratta åt, det är i allra högsta grad allvar!

» Ryanair:

Ryanair

För övrigt anser jag att Ryanair ska bojkottas.

Inga kommentarer: