onsdag 5 augusti 2015

Mer mobbning av SD

Sd som demokrater
» Skäms dom inte?

Tre Sverigedemokrater har kommit på det ganska självklara. I ett debattinlägg på Svenska Dagbladet skriver dom: - "Sverige kan inte ta emot alla som flyr". Vilket naturligtvis är ett mycket intelligent yttrande för att komma från Sverigedemokratiska politiker. De tre, Paula Bieler, Kent Ekeroth och Markus Wiechel, måste ha funderat väldigt länge på den rubriken innan dom slutligen bestämde sig för att det nog är så. För så är det ju, Sverige kan inte ensamma ta emot alla flyktingar från hela världen. Bara från Syrien finns det i dag mer än 4 miljoner flyktingar i andra länder (dubbelt så många är på flykt inom Syrien). Utav dessa 4 miljoner befinner sig 3 miljoner i grannländerna Turkiet och Libanon. 270.000 (eller drygt 3% av flyktingarna från Syrien) befinner sig i Europa. Och en liten del av dessa kom alltså till Sverige. Totalt kom det förra året 81.000 asylsökande till Sverige (det är mindre än en promille av Sveriges befolkning). Det kan jämföras med att det till exempel finns 1,2 miljoner flyktingar från Syrien i Libanon. Ett land som är stort som Skåne och där det bor mindre än hälften så många människor som i Sverige. Dessa tre Sverigedemokraters intelligenta slutsats, - "Sverige kan inte ta emot alla som flyr", är alltså helt korrekt. Den intressanta frågan är varför man överhuvudtaget påpekar detta? Är dom dumma, eller?

Låt oss skapa ett fingerat scenario. Konflikten mellan västvärlden och Ryssland eskalerar och våldet i delar av Ukraina sprider sig. Ryska trupper försöker "för att skydda sina intressen" invadera Finland och de Baltiska staterna och det utbryter inbördeskrig i dessa länder. Mängder av människor i våra grannländer tvingas lämna sina hem och flyr. Om vi jämför med Syrien i dag så befinner sig där, mycket förenklat, halva befolkningen i dag på flykt. 2/3 inom Syrien och 1/3 i andra länder. I de fyra grannländerna Finland, Estland, Lettland och Litauen bor cirka 12 miljoner människor. Låt oss anta att precis som i Syrien halva befolkningen tvingas fly, det är 6 miljoner. En tredjedel av dessa flyr till andra länder, det är 2 miljoner. Det närmaste grannlandet till Syrien är Turkiet, som tagit emot nästan hälften av de syrier som flytt landet. Det närmaste grannlandet för finska och baltiska flyktingar är Sverige. Skulle Sverige tagit emot hälften av de flyktingar som lämnar Finland och Baltikum skulle det då bli närmare 1 miljon flyktingar. Det är annat än de 81.000 som kom förra året! Om detta skulle inträffa så ser jag fram emot de Sverigedemokratiska debattinläggen om att: - "Sverige kan inte ta emot alla som flyr" och "Det bästa är om flyktingarna stannar i närområdet". Kommer SD då att verka för att flyktingarna INTE lämnar Sverige och tar sig vidare till andra länder? Jag tycker att Paula Bieler, Kent Ekeroth och Markus Wiechel (och alla andra SD-svin) ska dra något gammalt över sig. Den "piss i Medelhavet" av alla världens flyktingar som tar sig till Sverige är ingenting som hotar vår framtid.

Säg Nej till SD
» Mer generaliseringar:

Den nuvarande debatten om romska tiggare handlar ju om att man från Sverigedemokraterna, och andra rasistiska håll, hävdar att en stor del av tiggeriet är organiserat av människohandlare där tiggarna i själva verket är "tvingade" att tigga. Egentligen det som juridisk kallas "Människohandel". Några belägg för dessa påståenden har man inte lyckats visa upp, och de flesta som begriper något har tillbakavisat påståendena och publicerat bevis för att det inte är så. Visst är det dock så att det kan förekomma. Men man kan inte förfölja en hel grupp människor och införa förbud bara för att en liten grupp "missköter sig". Den typen av generaliseringar har vi i vårt moderna och civiliserade samhälle lämnat bakom oss. Fast, det har alltså inte Sverigedemokraterna gjort! Hur som helst har jag ett par andra förslag att ge Sverigedemokraterna. Jag tycker att dom ska förbjuda turistresor till Thailand och dom ska förbjuda besök till Sverige från konservativa politiker från Storbritannien. Varför? Jo, det är ju pedofiler! Och sådant kan vi naturligtvis inte acceptera. Vad baserar jag detta på. Jo, när det gäller politiker från de Konservativa partiet i Storbritannien finns det upprepade bevis för att det består av pedofiler. I dagens Svenska Dagbladet berättar man t.ex. om nya bevis för att den förre brittiska premiärministern Edward Heath gjort sig skyldig till flera fall av våldtäkt mot småpojkar. Det har även avslöjats flera andra fall av pedofilövergrepp bland konservativa politiker i London. Så inte kan vi acceptera att konservativa politiker reser till Sverige? Och när det gäller turistresor så vet vi väl alla vad dom som reser dit är ute efter. Sexövergrepp mot småpojkar och ett gott utbud av andra prostituerade. Men, jag ber om ursäkt. Naturligtvis är det så att vi inte kan generalisera på detta viset. Vi kan inte döma konservativa politiker bara för att någon begått brott. Vi kan inte döma alla som turistar i Thailand bara för att några missköter sig. Vi kan inte döma alla romer bara för att det finns dom som missköter sig. Vi kan inte döma alla invandrare bara för att det finns dom som missköter sig. Vi kan inte döma alla svenskar bara för att det finns svenskar som är brottslingar. Men så långt tänker inte inskränkta Sverigedemokrater.

» Ryanair:

Ryanair

För övrigt anser jag att Ryanair ska bojkottas.

Inga kommentarer: