onsdag 19 augusti 2015

Djupa funderingar

» Jippii:
Folkpartiet

Jag ser på nyheterna att Birgitta Ohlsson deklarerat att hon inte är intresserad av att ställa upp som motkandidat till Skoltalibanen Jan Björklund inför valet av fortsatt ordförande för Folkpartiet. Flera länsförbund har nominerat Birgitta Ohlsson för att ersätta Jan Björklund, men nu har hon tydligen deklarerat att hon för tillfället inte är intreserad av att ställa upp som motkandidat. Kan man hoppas på att detta innebär det slutliga slutet för Folkpartiet? Partiet behövs inte mer och nedgången har varit konstant under många val. Bye bye!

Säg Nej till Sverigedemokraterna
» Om att bli mörkrädd:

När man läser det här och betänker att dessa människor representerar vad som är Sveriges tredje största politiska parti blir man mörkrädd. Det finns knäppgökar inom alla politiska partier, men Sverigedumokraterna utmärker sig med att vara översållade med den här typen av helt vettlösa tokstollar. Seriös politik är svårt, och det krävs alltid olika former av kompromisser och anpassningar. Sedan krävs det inom alla partier ideologer som försöker styra partiet i dess tydliga riktning så att inte kompromisserna helt urlakar partiets ideologi. Men det här....? Jag blir mörkrädd när jag läser den här sammanställningen. Som ju ändå inte är komplett.

» Bedragare del 220:

Larry har skickat det här mejlet och undrar om jag fick hans förra mejl. Och jag kan berätta att jag fick förra mejlet, och förra, och förra och förra och... Hur som helst kan jag berätta att jag än så länge i dag fått det här mejlet i sex exemplar och i går försökte en John i 5 mejl sälja vad som uppenbarligen är samma produkt. Hur som helst skriver Larry så här i sin version:

Trillar för Larry
Hi,

Not sure if you received my last email?

One 30 minute application with our Anti-Slip Floor Treatment will make your floors slip-resistant and safe - Guaranteed!

One Treatment lasts for a minimum of 4 years - Indoors or Outdoors Use on ceramic, porcelain and quarry tiles, marble, granite, concrete, etc. Typical Applications - Restaurant Kitchen Floors, Hotels, Hospitals, Office buildings, etc.

Typical Applications:
Restaurant Kitchen Floors, Hotels, Hospitals, Office Buildings, etc.

Some of our satisfied customers:
Kroger, Holiday Inn, McDonald's, Miami Children's Hospital Pfizer, etc.

Please contact us for more information. We ship worldwide.
Larry
Contact: frudins@sina.com

If you are located outside the U.S., there may be a Distributorship available in your country. Send for details.

Kan det vara en så stor vara att det lönar sig att skicka Spam för att sälja gegga att lägga på golvet så att man inte halkar? Hur som helst så hoppas jag att det tar slut nu och att inte en Barry skickar en bunt mejl i morgon!

Inga kommentarer: