fredag 29 november 2019

Köpfria dagen

» Mer Sverigedumokrater

Sverigedumokraternas favoritland på vår planet är Ungern. Nu har tydligen det ungerska TV-bolaget MTVA beslutat sig för att hoppa av Eurovision Song Contest för nästa år. MTVA (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelo Alap) är ungerska Public Service och naturligtvis helt i händerna på styrande premiärminister Viktor Orbáns och hans parti Fidesz.

Den officiella förklaringen är att man ska satsa mer på inhemsk popkultur. En troligare förklaring är att ESC i det homofoba Ungern har uppfattats som allt för "bögigt". Det har tydligen uppfattats som allt för HBTQ-vänligt. Dvs det har förekommit homosexuella artister. Något som naturligtvis inte kan accepteras i ett homofobt land som Ungern.

Håll Sverige rent
Det tyska hårdrockbandet Scorpions är tydligen i varje fall godkända i Ungern. Jimmie Åkesson skröt i samband med SD:s Landsdagar över att han nyligen varit i Ungern och lyssnat på sitt favoritband Scorpions. Jag gissar att han tog tåget till Ungern med tanke på klimatet!

Annars är faktiskt Ungern ett land med problem. Befolkningen i Ungern krymper år för år. Stora grupper ungrare emigrerar, man vill inte bo kvar i Ungern utan söker sin lycka på andra håll. För att få arbetskraft tvingas Ungern importera arbetare. Ungern är faktiskt ett av de länder i Europa som har störst andel gästarbetare. Från de styrande försöker man på olika sätt locka ungrarna att föda fler etniska ungrare. Ett projekt som än så länge inte varit lyckat. Befolkningen fortsätter att krympa. Och flyktingar är ju inte att tänka på. Så vi kan ju förstå Sverigedumokraternas fascination av Ungern.

För övrigt, apropå Sverigedumokraterna, så kan vi konstatera att enligt Novus undersökning så ska Sverigedumokraterna vara det parti som flest har förtroende för när det gäller Lag och ordning. Det är Moderaterna som petats från tronen. Det måste vara en chans för Sverigedumokraterna att sätta ner foten sedan SD:s EU-Parlamentariker Peter Lundgren nu åtalas för sexuellt ofredande. När frågan först blev aktuell så blev SD-ledningens reaktion att sparka Kristina Winberg som misstänktes ha läckt om händelsen. Det var alltså inte Peter Lundgren som rejält berusad under en fest tafsat på en partikamrat som fick sparken. Utan det var Kristina Winberg som misstänktes ha läckt om händelsen som fick sparken.

Men vi har bästa förtroende för SD inom området Lag och ordning. Något fel på svenska folket är det......

Läs lite mer:
Ungern drar sig ur Eurovision. - Helsingborgs Dagblad
Ungern hoppar av Eurovision Song Contest. - Håkan Engström i HD
Åkesson åker vilse i historien. - Håkan Engström i HD
Fullbordat tronskifte när SD knuffar ner M i lag och ordning. - Mats Knutsson i SVT
Peter Lundgren (SD) åtalas för sexuellt ofredande. - SVT

Inga kommentarer: