söndag 17 januari 2016

PM Nilsson som sanningssägare

» Det är skillnad på kreti och pleti

I sin ledare i Dagens Industri i går är PM Nilsson upprörd över att Anne Ramberg på Advokatsamfundet i sin blogg under året i stort sett bara har kritiserat högeroppositionen men inte regeringen. Och något sådant kan naturligtvis inte få förekomma: - "Hon ägnar sig uteslutande åt att kritisera oppositionen och den regeringskritiska pressen, men inte regimen. Och hon ansluter sig konsekvent till en rödgrön agenda i sak". Enligt PM Nilsson är det direkt upprörande att Anne Ramberg är en "Rödgrön ledarskribent". - "Hennes lojalitet och undfallenhet mot regeringen undergräver samfundets roll som en oberoende röst". Men, om det nu istället varit någon ledarskribent på Dagens Industri med namnet PM Nilsson som ägnat allt sitt utrymme till att klaga på den Rödgröna regeringen och berömt Högeroppositionen? Eller någon på Svenskt Näringsliv som bara klagat på den Rödgröna regeringen, eller någon hos Villaägarnas Riksförbund som bara gnällt på Regeringen? Hade PM Nilsson varit lika upprörd då över att man undergrävt organisationens roll som en oberoende röst? Jag tvivlar! Jag tror snarare att PM Nilsson är besviken över att det finns personer som tycker annorlunda än vad han själv tycker. Han står ju för sanningen, allt från vänster är fel och allt från höger är rätt. Det är en naturlag!

M + sd = sant
Och den grundlagen fortsätter PM Nilsson att sprida i sin nästa ledare som i korthet går ut på att allt den Rödgröna regeringen gör är katastrof för Sverige medan däremot Högeralliansen aldrig gör fel och alltid har rätt. Med ett undantag! Decemberöverenskommelsen, Högeralliansen borde redan från början med hjälp av Sverigedumokraterna ha sänkt den Rödgröna minoritetsregeringen. Så i dag hyllar PM Nilsson MUF:s krav om att liera sig med Sverigedumokraterna för att bilda en ny minoritetsregering. Eller, den kanske till och med ska kallas majoritetsregering eftersom SD skulle ingå i underlaget. Annars har ju Högeralliansen ännu sämre underlag i Riksdagen är vad en Rödgrön regering har. Men, enligt PM Nilsson är detta inget problem. Allt Vänster är katastrof och allt Höger är himmelrike, och i detta himmelrike ingår Sverigedumokraterna.

» Bedragare del 263

Det är ganska regelbundet som man får mejl från PayPal som berättar om olika bekymmer. Fast i allmänhet vet dom inte vad jag heter utan skriver bara en e-postadress. Det här kom för någon dag sedan. Tydligen något problem med mitt konto så dom har tvingats begränsa det. Vad det nu innebär.

We're investigating your account PayPal (noPP-152-333-254-111)

PayPal




Your account has been limited.

We need your help resolving an issue with your account. To give us time to work together on this, we've temporarily limited what you can do with your account until the issue is resolved.

We understand it may be frustrating not to have full access to your PayPal account. We want to work with you to get your account back to normal as quickly as possible.

How you can help

It's usually pretty easy to take care of things like this. Most of the time, we just need a little more information about your account or latest transactions.

Now, Please resolve Your account as soon as possible.

Resolve Now

Sincerely,

Paypal

Hur som helst ska man bli tveksam om dom inte vet vad jag heter. För det vet dom. I korthet, får man mejl från PayPal som inte innehåller hela mitt namn i början är det bara att skratta och slänga skiten i papperskorgen.

Inga kommentarer: