torsdag 7 januari 2016

Årets första vecka slut

» Inspiration saknas

Grisen är renligare
Vad gör man om man bara blir på dåligt humör när man ska författa något till bloggen? Vilket ämne jag än tänker på så handlar det bara om att klaga och gnälla, eller att vara arg! Jag skulle ju kunna fortsätta att gnälla på vår SD-inspirerade Socialdemokratiska regering. En socialdemokratisk stockholmsmaffia som utan att skämmas slänger allt om att Sverige i solidaritet ska kunna ta emot människor på flykt i papperskorgen för att istället rent populistiskt införa begränsningar med enda syfte att förhindra för människor att ta sig till Sverige. Om Stefan Löfven och alla de andra herrarna och damerna som påstår att dom är socialdemokrater tror att populistiska drag på det här viset ska rädda en väljarflykt till de äkta rasisterna i SD så är man helt fel ute. Det enda man gör är ju att berätta att SD hade rätt från början och då tycker väljarna att dom lika gärna kan stödja orginalet som kopian. Borgerliga politiker som nu kritiserar beslutet om ID-kontroller ska dock hålla tyst. Med undantag för Centern så röstade man inte mot beslutet i Riksdagen, och då ska man inte i efterhand komma med kritik.

Det känns också pinsamt att behöva medge att än en gång har Metros högerorakel Johan Norberg helt rätt. Hans främsta invändning handlar om att Öresundsregionen dör av gränskontrollerna. Att en stockholmsmaffia struntar i Skåne är ingen nyhet. Men att Socialdemokrater skulle sjunka så här djupt hade jag faktiskt inte trott. Men att gnälla på det Socialdemokratiska partiets totala förfall leder tyvärr ingen vart. Det hoppet har jag förlorat.

Så vad ska jag egentligen tycka till om idag? Jag vet inte! Det får bli så här bara. Jag har helt enkelt resignerat i besvikelse. Vi ses i morgon då jag hoppas att jag återfått en tro på framtiden.

» Bedragare del 262

Ibland är bluffarna mycket enkla. Det kan inte bli mycket kortare än så här. "For your interest", så har det alltså donerats 4 miljoner dollar till mig. Om jag är nyfiken så är det bara att mejla Harold Diamond så ska han berätta mer. Så här skriver han:

FYI

Kelly Hebert khebert@esf.edu

Subject: FYI

$4m was donated to you, Email harolddiamond4@hotmail.com for detailS

Gissningsvis så kommer han att berätta att jag måste betala lite omkostnader för att pengarna ska kunna skickas till mig. Och sedan lite fler omkostnader. Och sedan ännu lite mer omkostnader. Och sedan kommer det att fortsätta så tills jag tröttnar. Dra åt skogen Harold! Jag har redan slängt mejlet i papperskorgen. ESF (mejlet kommer från esf.edu försöker man berätta) är "State University of New York, College of Environmental Science and Forestry". Någon Kelly Hebert, som mejlet försöker hävda är avsändare, finns det inte där. Observera att det inte är jag som avslutar mejlet med stort S, det står så i mejlet.

Inga kommentarer: