fredag 4 juni 2021

Dessa danskar

» Lita aldrig på en dansk.

Först klådde dom oss i ishockey-VM. Danmark? Det får bara inte ske. Det ska inte ske! Det danska landslaget i ishockey ska få stryk av Åstorps hockeyklubb om dom skulle mötas i en träningsmatch. Dom ska helt enkelt inte kunna ge Sveriges Tre Kronor stryk i ishockey. Skandal!

Sedan avslöjas det att den danska säkerhetstjänsten hjälpt den amerikanska spionorganisationen NSA (motsvarigheten till FRA i Sverige) att spionera och tjuvlyssna på bland annat svenska politiker. Och på politiker i andra länder som man påstår att man har vänskapliga relationer med. Den danska staten har alltså hjälpt USA att spionera på sina egna allierade och sina egna vänner. Och sedan går dom och kallar sig vänner? Skandal!

Karta över Danmark
Senaste nytt från detta Danmark är att det danska Folketinget (Riksdagen...) beslutat att gå vidare med planerna på att flytta dansk asylpolitik till något afrikanskt land. Den som söker asyl i Danmark ska helt enkelt omedelbart deporteras till ett förutbestämt afrikanskt land som Danmark skrivit avtal med. Där ska dom spärras in i ett lämpligt läger medan asylprocessen går sin gilla gång. Efter att ha fått sitt obligatoriska Nej ska dom förmodligen omedelbart förpassas tillbaka till sitt ursprungliga hemland. Syftet uppges vara för att inte tvinga flyktingar till den farliga resan över Medelhavet. Men man ska inte kunna söka asyl i Danmark direkt vid detta asylcenter. Utan även i fortsättningen tvingas ta sig till Danmark för att söka asyl. Dvs korsa Medelhavet om man kommer från länder söder om Medelhavet.

Det danska syftet är naturligtvis att inte få några asylsökande. Problemet med flyktingar får andra länder ta hand om. Danskarna är för fina för sådant. Fördömandena är rikliga från allsköns organisationer som FN, EU, Röda Korset osv osv. Men det struntar danskarna i, bara dom slipper ta något ansvar för världens flyktingar. Det får andra göra!

Jublar gör naturligtvis rasister, flyktinghatare, främlingshatare och alla andra som är rädda för allt nytt och annorlunda. Ni ska se att det dröjer inte länge förrän de svenska rasisternas och främlingshatarnas stormtrupper kommer med liknande förslag. Först Jimmie Åkesson men snabbt följt av Ulf Kristersson och Ebba Busch. Ska vi gissa att Nyamko Sabuni kommer att föreslå att Sverige skriver ett avtal med Burundi om att omedelbart deportera alla flyktingar som söker asyl i Sverige dit. Hon är ju själv flykting från Burundi så hon har kanske kontakter där?

Jag föreslår att vi hoppar in i en tidsmaskin och förflyttar oss tillbaka till 2:a världskrigets dagar. Alla danskar som då flydde över till Sverige av rädsla för nazisterna och togs omhand av svenskar förslår jag att vi deporterar till ett flyktingläger i Nordrhodesia (så hette dagens Zambia på den tiden). Där kunde vi dra igång en asylprocess medan de danska flyktingarna hölls inspärrade i lämpligt läger. Efter det obligatoriska Nejet på ansökan skickas dom tillbaka till Danmark.

Danskjävlar

Riv bron och sänk färjorna! 1658 är ett lyckans år. Det var då Skåne blev svenskt och vi slapp vara danskar!

Inga kommentarer: