tisdag 13 mars 2018

Donald del femtioelva

» Svängdörrar

Ja, fortsätter Donald Duc... f'låt Donald Trump på det här viset så har större delen av amerikanerna hunnit tjänstgöra under honom när han äntligen en dag tvingas lämna Vita Huset. Det är svängdörrar av en omfattning som vi aldrig tidigare sett. Att säga att han byter medarbetare som man själv byter kalsonger är kanske dock att gå till överdrift. Jag byter mina filsingar dagligen men det händer ju att Donald Trumps medarbetare får sitta längre än så.

Donald Trump
Senaste offret är utrikesminister Rex Tillerson som uppenbarligen inte är tillräckligt hökaktig för Donald Trump. Donald Trump använder bland annat förhållandet till Iran-avtalet som argument till att Tillerson får sparken men nämner tydligen inte Nordkorea. Där har ju Rex Tillerson inte spelade med i Donald Trumps och Kim Jong-uns värsta förolämpningsorgier. Nu kan Rex Tillerson, när han kommit hem till USA igen, återgå till oljeindustrin medan förre CIA-chefen Mike Pompeo lyfts upp ännu ett pinnhål. Efter ett drygt år som CIA-chef är det dags för den extremt konservativa Tea Party-höken att ta över ansvaret för USA:s utrikespolitik. Samtidigt lyfts Gina Haspel upp till ny CIA-chef. En kvinna som beskyllts för inblandning i tortyr. Visst känns det som om vi går en ljuv framtid till mötes. Jag ser verkligen fram emot de kommande åren. Eller kanske inte.... Ett och Två och Tre och Fyra och Fem och Sex och lite här och där.

För övrigt kan man ju fundera över om den gode Donald funderar lite över vad Stephanie Clifford (alias Stormy Daniels) har att berätta. Porrstjärnan hävdar att hon hade en affär med Donald Trump innan han valdes till president men att hon gjorde en överenskommelse med Donald Trump och hans advokat om att hålla tyst om detta mot att hon fick en dryg miljon. Fast nu hävdar hon att Donald Trump (under fingerat namn) vägrat att skriva under avtalet. Alltså erbjuder hon sig att betala tillbaka pengarna (Donald Trump behöver bara berätta vilket konto han vill ha pengarna till...) för att sedan vara fri att berätta om affären. Troligtvis ser hon framför sig att få mer än miljonen för historien och fortsatta historier. Fast världens genom tiderna mest kompetenta president någonsin har naturligtvis aldrig hittat på något sådant. Så han har nog inget att frukta. - "Grab them by the pussy" som han hävdade.

Fortsättning följer med största sannolikhet.

Vi ser med spänning fram mot nästa sändning!

Inga kommentarer: