torsdag 30 november 2017

Donald Trump

» Klavertramp

Att trampa i klaveret är något som USA:s president Donald Trump har blivit expert på. Jag ser nu att han lyckats bli osams med den närmaste vän han har/hade i Europa (nästan i varje fall). Sedan Donald the Twitter på sitt officiella Twitterkonto delat 3 olika filmer från den obskyra brittiska rasistiska organisationen Britain First har det officiella Storbritannien haft synpunkter på Donald Trumps omdöme. Något som fick Donald Trump att tycka att Theresa May inte skulle bry sig om honom utan koncentrera sig på all islamistisk terrorism i Storbritannien. En av filmerna uppges visa hur en "muslimsk invandrare" misshandlar en handikappad i Nederländerna. Tydligen är den skyldige både född och uppvuxen i Nederländerna och det är tveksamt om han är muslim. Men så är det ju, i Donald Trumps retorik är ju alla muslimer terrorister (utom om dom kommer från Saudiarabien, då är dom vänner).

Donald Trump

Jag blir allt mer orolig över Donald Trumps omdöme. Det här är alltså vår världs mäktigaste man som sitter hemma på sin kammare och styr och ställer i världen genom ogenomtänkta Twitter. Det här är alltså den högste ansvarige för den militär som man vill att vi ska ingå i militärunion med!

Kan ingen stänga av hans Twitterkonto - permanent?

På tal om att göra bort sig så läste jag att världens största flygbolag American Airlines av misstag skickade ut ett meddelande till alla piloter att dom hade ledigt under jul- och nyårshelgen! Så där stod man plötsligt utan piloter under hela helgerna. Det blir tydligen rejält dyrt att locka tillräckligt många piloter att gå in på sin ledighet och jobba. Så kan det gå när man inte har full koll på epostlistorna. Jag börjar fundera på kompetensen hos personalavdelningarna på flygbolagen. Det är inte länge sedan som Ryanair ju hade räknat fel på sina piloters arbetstid.

Inga kommentarer: