söndag 26 november 2017

Tyckeri nummer sjutusenfemhundra

» Dessa sverigedumokrater

Kärlek
I går avslutade jag mina tankar om Sverigedumokraterna med: - "Det är ett rasistiskt missnöjesparti som samlat på sig en mängd misslyckade politiska vrak utan någon annan gemensam nämnare än just rasism, missnöje och allmän inkonsekvens samt total inkompetens." Inte visste jag att det jag redan hade fått bevis för att jag hade mer rätt än vad jag trodde jag hade. Under gårdagens debatt på Sverigedumokraternas landsdagar tyckte uppenbarligen ett av de valda ombuden från Dalarna (Martin Strid heter han) att på en skala från 0 - 100 så hade vi människor på den ena sidan av skalan och muhammedaner, som han uttryckte det, på den andra sidan. I vilket annat seriöst parti som helst hade en person med den synen på människovärde direkt åkt ut med huvudet före. Men den Sverigedumokratiska reaktionen kom först när media började nysta i det. I andra partier hade åhörarnas reaktion blivit så hård att något hade hänt omedelbart. Nu utgår i varje fall även Jimmie Åkesson ifrån att mannen blir utesluten. Verkligheten är den att mannen redan tidigare visat vilken människosyn han har. Trots detta har han alltså från Dalarna utsetts till officiell representant för partiet. - "Han har pratat med styrelsen om det här men det har varit så flummigt så det är ingen som i princip brytt sig om det" säger man i dag. Jo, men att utse "flummaren" till representant säger faktiskt en hel del. Det ska alltså bli spännande att följa hur länge Jimmie Åkesson tycker att ett välbetalt arbete är värt all skit.

» Bedragare del 329

Just nu är väl Bitcoin den stora trenden inom "oönskade mejl". Mejllådan fylls dagligen med ett antal mejl där just Bitcoin är huvudämnet. Viktor Hagman, som jag tolkar vill klassificera sig som transperson eftersom hen använder e-postadressen "Penelope", har t.ex. skrivit till mig. Hur som helst är Viktor/Penelope orolig över att jag kanske bytt e-post eftersom jag inte svarat på den personliga inbjudan han skickade för några dagar sedan. Det kan vara så att jag tyckte att "bara" 7.500 kronor i förtjänst per dag inte är värt besväret. Hur som helst skriver Viktor/Penelope så här:

Brådskande - Vi söker kontakt med sven@swl.nu

Bitcoin
Viktor Hagman penelope@pixoarts.com

Hejsan,

Jag skickade en personlig inbjudan för ett par dagar sedan,
använder du inte "sven@swl.nu" längre?
Du och 20 personer till har nu exklusiv åtkomst till mitt online
program där du kommer tjäna 7500 kr per dag bara genom att öra
ett par klick om dagen!

>>Läs mitt hela meddelande här
Vi hörs snart!
SE DEMOVIDEON AV MITT PROGRAM - KLICKA HÄR

Avsluta mig från denna postlista
Treat this email as Spam

Det hade varit bra om Viktor/Penelope hade korrekturläst en extra gång. Jag vet uppriktigt inte vad "öra ett par klick om dagen" innebär? Fast jag ska kanske själv inte heller framhäva det här med korrekturläsning. Även här på Sven Tycker slinter den typen av "tangentbordsmisstag" igenom trots flera korrekturläsningar och rättstavningskontroller. Alla länkar i mejlet leder till något som heter Phillipmedia.info en domän som registrerats av någon som heter Phillip Choong. Det ska inte förväxlas med Phillips Media. Annars kanske man ska vara tacksam för att det finns ett alternativ att klicka på om man tycker mejlet är Spam. En intressant fråga är vad som händer om jag tycker det är Spam och klickar på länken. Kan det vara så att det konstateras att e-postadressen faktiskt fungerar så att jag får ännu mer Spam?

Hur som helst så är det hela bara ännu ett försök att lura in dig på Bitcoin-tåget. Något som jag fortfarande inte har förstått mig på. Däremot börjar jag allt mer hoppas på att bubblan brister. Det är uppenbart att allt mer svarta pengar stoppas in i bubblan. Bitcoin och andra liknande "valutor" används för transaktioner som helst inte ska komma till myndigheternas kännedom och som inte ska kunna gå att spåra. En krasch skulle innebära att en massa svarta pengar helt plötsligt blir ännu mer värdelösa. En from förhoppning.

Inga kommentarer: