söndag 3 maj 2015

Skratt och gråt

» Vill ni få ett gott skratt: Ta i så fall en kort titt på det här klippet som visar hur de tre Högeralliansledarna Anna Kinberg Batra, Annie Lööf och Jan Björklund hälsade den nya kollegan i kvartetten, Ebba Busch Thor, välkommen till gemenskapen. Det känns lite som om alla kunniga PR-snillen inom Högeralliansen gått på tidig semester. Den här hälsningen är ju så usel och komisk att jag undrar om inte till och med er bloggare hade kunnat göra det bättre. Antagligen är det just det faktum att denna är så usel som ligger bakom Ebba Busch Thors ganska framträdande kritik av sina allianskolleger de första dagarna. Behöver ni komma på bättre humör en dag, så ta en extra titt och försök låta bli att skratta.

Folkpartiet
» Stackars Jan Björklund: Jag ser att Folkpartiet förra helgen konstaterade att man var alldeles för små som parti. Detta ska förändras med en kampanj som ska gå under namnet "Uppdrag Hela landet". En kampanj som ska lyfta partiet i hela landet, från söder till norr. Fast, tyvärr, så är ju Folkpartiet ett litet parti och resurserna är små. I Satsningen ska bara 39 av landets 290 kommuner ingå! Av dessa ligger nästan var tredje i Stockholm, som tillhör partiets starkaste fäste. Det är nästan så att jag tycker synd om Jan Björklund. Fast bara nästan...

» Dagens citat: "Det värsta med att 80 pers äger hälften av världens rikedomar är att vi ändå är besatta av de som tigger på gatorna."

Sagt av Per Björklund som är chefredaktör för Fria Tidningen. Det är ytterst tänkvärda ord. Vi är mer upprörda över att människor saknar pengar än att en mycket liten grupp har mer pengar än vad dom kan göra av med.

Inga kommentarer: