lördag 23 maj 2015

Framgångar och motgångar

Håll Sverige rent från rasister
» De tror på fan själv: Egentligen ska man inte vara elak mot alla dessa Sverigedemokrater runt om i landet som förblindade av sina rasistiska fördomar trampar i klaveren. Men, det är viktigt att berätta om vilka rasistiska svin som representerar det här politiska partiet. Dagens Sverigedemokrat får därför bli Bo Mirell i Pajala. Han har i Pajala skrivit en motion till Kommunfullmäktige om att: - "Islamiseringen av Pajala kommun måste upphöra". Han vill att Pajala kommun avvecklar sitt avtal med Migrationsverket. Bo Mirell vill gärna att Pajala får fler innevånare, men: - "Inte genom ett anammande av främmande religioner". - "Islamister ändrar inte på sig. De gör vad som helst i guds namn" är ett annat citat. - "Det här är en annan sorts människor" kan vi fortsätta med. Och så avslutar vi med: - "De tror på fan själv. Det är en helt annan kultur". Är det någon som är förvånad? Det är på den här nivån som den Sverigedemokratiska propagandan håller sig.

Gay
» Irland steg ett par snäpp: Irland har hållit folkomröstning om att godkänna samkönade äktenskap. Mina fördomar har fått sig en rejäl spark i häcken. Hade jag inte läst om opinionsundersökningar inför omröstningen och artiklar om debatten så hade jag tagit för givet att det konservativa katolska irländska samhället helt självklart skulle säga Nej till sådana moderna idéer. Men, det visade sig alltså att jag hade oberättigade fördomar. Alla politiska partier stödde Ja-sidan i folkomröstningen och den katolska kyrkan hade inte en chans. Slutresultatet blev att mer än 60% av irländarna sade Ja och lilla Sven får fundera över sina fördomar. Det blev många som firade i Irland.

Skåne
» Veckans komik: Jag tror att den gångna veckans mest komiska uttalande kommer från socialdemokraten Kristina Persson som är minister för strategi- och framtidsfrågor samt nordiskt samarbete. I samband med ett besök i Skåne (antagligen för att förbättra det nordiska samarbetet...) sade hon: - "Ni skåningar borde kanske älska Stockholm mer!" Skulle en skåning älska Stockholm? Hahaha! För att en icke-skåning bättre ska förstå skillnaden mellan dryga 08:or och mänsklighetens prydnad (skåningen alltså) rekommenderas att läsa den här beskrivningen. Att Kristina Persson är född uppe i den norrländska ödemarken bland snö, fjäll, renar och fjällripor kanske kan förklara att hon så totalt har missuppfattat saker och ting. Det här är komik på högsta nivå! Tyvärr får ju vi skåningar acceptera den svenska militära ockupationen av Skåne som pågått sedan 1658.

PS. Det ska kanske påpekas att Kristina Perssons yttrande inte blir lika komiskt om man stoppar in det i sitt sammanhang. Så här berättar HD / SDS om det hela. Men det blir ju inte lika kiff om man gör på det viset. /För er utlänningar som inte kan skånska så betyder "kiff" helt enkelt roligt eller kul/

» Bedragare del 170: Det här är en av alla dessa svin som hjälper till att fylla våra mejl-brevlådor med skräp. I min egen virtuella värld har jag redan avrättat denna Ray på nordkoreanskt vis, dvs med luftvärnsgranater. Fast egentligen går det för fort. Det borde ske på ett mer utdraget vis!

E-post

Cooperation

We can bring you more business and find new customers by our email services.
Just reply back so I can go over options for you.

Thanks,
Ray
Email: erwincon@tom.com

Jag har fått minst 3 exakt identiska mejl med några timmars mellanrum under gårdagen. "Tom.com" leder till en hemsida jag inte begriper ett dugg av. Min kunskap i kinesiska är i stort sett obefintlig. Som sagt tidigare, släng skiten i papperskorgen.

Inga kommentarer: