tisdag 5 september 2006

Fotbollsdivor....

Ett antal fotbollsproffs, Zlatan Ibrahimovic, Olof Mellberg och Christian Wilhelmsson tyckte inte att de gemensamt bestämda reglerna gällde för dom. Dom är ju så stora och duktiga så dom tyckte antagligen att dom har lite mer rättigheter än andra. Alltså sket dom i den gemensamma överenskommelsen att man inte är ute på natten och svirar när man är på landslagsläger. Helt följdriktigt tyckte landslagsledningen via Lennart Lagerbäck att passar inte våra gemensamma regler så får väl landslaget klara Liechtenstein utan divornas hjälp. Dom tre fick helt riktigt åka hem igen. Men oj vad en del idrottskommentatorer tycker synd om de bortskämda divorna. Är man en stor stjärna så ska man naturligtvis ha rättigheter som inte andra har verkar vara deras åsikt. Jag tycker dom kan dra dit pepparn växer.

Några andra som kan dra dit pepparn växer är SVT:s ledning. Nedanstående är ett citat från ett nyhetsbrev jag får:

SVT 24 blir mer av en underhållningskanal och tar upp kampen om de unga tittarna. SVT-ledningen planerar att ta bort aktualitetsprogrammen från primetime och ersätta dem med inköpta serier.

För övrigt orkar jag inte kommentera Leijongate! Jag tycker nästan synd om Lars Leijonborg! Smutsigaste valrörelsen än så länge? Jag glömde förresten i min uppräkning i går av politiska skandaler de båda folkpartiklarna som på sina bloggar spred lögner om Lars Danielsson. Men det berodde nog på att han ju anses som fritt villebråd!

Inga kommentarer: