tisdag 20 augusti 2019

Bland annat om hat

» Jaha!

Apropå att Sverige invaderas av muslimska terrorister som är på väg att ta över vårt fagra Fosterland, så ser jag statistik över invandringen för första kvartalet 2019. Totalt minskade invandringen med 10% jämfört med samma period förra året. Totalt invandrade det 55.222 personer till Sverige under första halvåret. Det är lite drygt 5 promille av Sveriges befolkning.

Den största gruppen invandrare är dom som är födda i Sverige! Kan man misstänka att det alltså är svenskar som återvänt hem? Men detta är alltså den enskilt största gruppen. Den största gruppen är anknytningsinvandring, men det är en grupp som minskat med 22% sedan samma period förra året. Antalet flyktinganhöriga har minskat med 50% sedan förra året. Den grupp som ökat mest är arbetskraftsinvandringen, alltså personer som fått jobb i Sverige.

Sverigevän?
Varför fortsätter då alla hatsajter och hattroll att skriva om "massinvandring" och liknande uttryck? Jo, jag har en teori om detta. Dom har i sina rättstavningsprogram lagt in autokorrigering som innebär att varje gång dom skriver om "invandring" så autokorrigeras detta till "massinvandring".

Annars är jag så förundrad över varför svenskar som kallar sig nationalister och sverigeälskare hatar Sverige så mycket?

Läs lite mer:
Sverige vanligaste födelselandet bland invandrade
Så utsattes Sverige för en global kampanj med högerextrem agenda

Inga kommentarer: