torsdag 27 november 2014

Pengarna styr

» Produktutveckling: Jag ser att Coca-Cola ska ge sig in på en ny marknad - mjölk! Fast bli inte allt för imponerade innan ni fått hela historien. Det är inte vanlig mjölk! Det handlar om mjölk med extra tillsatt protein, mindre socker, laktosfri och smaksatt. Allt till det dubbla priset av vanlig mjölk och med namnet Fairlife. Det är sån't vi kallar produktutveckling.
Kossa

Fotbollen är rund
» Dagens klavertramp: I går avslöjade Aftonbladets Sportbladet att AIK:aren Jonas Galotta låg bakom den banderoll med texten "Jag är en zigenare" som dök upp när Milan och Inter möttes 2012. Jonas Galottas första reaktion på beskyllningen var: - "Det innebär förtal att publicera osanna uppgifter". Men sedan har han tydligen kommit på andra tankar och erkänner att han låg bakom de rasistiska påhoppen vars syfte var att få Zlatan ur humör sedan han bytt klubb till Milan, ärkerival till Jonas Galottas eget favoritlag Inter. - "Det här är så korkat så jag fattar ingenting" säger AIK:s Johan Segui. Fast det gör jag - begriper alltså. När det gäller idrott är alla medel tillåtna - även de vidriga. Har man hört ramsor som skriks och sett det allmänna uppförandet hos fotbollssupportrarna så är det väl ingen som blir förvånad?

» Bedragare del 61: Så var det då dags för nya pengar från Afrika. United Bank for Africa heter dom visserligen och inte "of Africa". Men det är inte så lätt att få allt rätt när man ska skicka ut många mejl till många personer. Läs och fundera!

ATTENTION,

Contact the bank now before it is late as they are about to finalize auditing, for the release of your fund to you via BANK TRANSFER,GLOBAL ATM Card or you visit their base offices for your cash payment.

Here is the bank contact info:

United Bank for Africa

UNITED BANK OF AFRICA
Dept. Of Foreign Remittance.(D.F.R)
Contact Person: Dr. Charles Michael
Contact phone: +229 67226011
Contact Email: UBAGROUP_bj@mail2Finance.com

Thank You.

Mrs. Kathy HAYNES
kathyhaynes33@yahoo.com.au

Fast dom är lite snåla med information. Dom glömmer att berätta hur många miljoner dollar det handlar om som jag ska få, och dom berättar ju inte ens varför jag ska få pengarna. Jag tycker slantarna kan stanna i Afrika!

Inga kommentarer: