lördag 15 november 2014

Anna Kinberg Batra

» Till Stockholm: Allt fler är nu övertygade om att Anna Kinberg Batra kommer att ta över ordförandeposten för Moderaterna. Och om hon ångrar något under sin karriär så är det nog yttrandet om att Stockholmare är smartare än lantisar. Och jag tror att hon kommer att få äta upp detta många gånger. Nu hävdar hon att det bara var ett skämt, men just det faktum att hon trodde att det var komiskt säger faktiskt en hel del. Jag såg en insändare som gladdes åt att Anna Kinberg Batra troligtvis valdes till ny ordförande för Moderaterna eftersom detta innbär att partiet krymper på sikt. Fast om det är positivt att Moderaterna krymper är jag tveksam till. Det finns en stor grupp "allmänborgerliga" väljare som röstar på det parti inom Borgerligheten som just då har mest framgångar. I dag är det Moderaterna, det har varit Centern och det har väl varit Folkpartiet. Och jag skulle inte se det som särskilt positivt med ett ökat stöd för Annie Lööf! Jag kan inte komma på vem som är jobbigast av dessa två eller Jan Björklund och hans skolfixering. Det ska bli spännande att se vad som händer. Se Dagens Nyheter, Expressen och Dagens Eko.

» Bedragare del 48: Dagens bedragare kallar sig Ester Williams och berättar att hon vill donera en massa pengar - och vill ha hjälp från mig att göra detta.

donation++
Ester Williams [meghan@kendallscakes.com]
Skickat: den 15 november 2014 16:28
Hello my dear friend,

God bless you and your blessed family, May His blessing be wit you as you read this note.

I have been touched to donate from what I have made from this World to charity through you for the good work of humanity, rather than allow my relatives to use my hard earned funds inappropriately after my death. Please email me, so I can tell you what you need to do and also give you more details about myself and what I intend to accomplish.

regards,

Ester Williams.

Fast, jag tror ju inte på det...

Inga kommentarer: