tisdag 11 juni 2019

På gnällhumör

» Korruption

Jag känner mig på dåligt humör i dag. Därför ska jag försöka att inte använda för grova ord i dagens tyckeri. Jag ska verkligen anstränga mig för att behärska mig.

En politiker som jag har mycket dåligt förtroende för är kristdemokraten Sara Skyttedal. En publicitetskåt politiker. Jag fick väl först och främst upp ögonen för henne när hon gick ut och tyckte att vi skulle "Flyga mer". Och sedan har hon fortsatt på den inslagna vägen med total omdömeslöshet. Nu såg jag i går att hon fått en muta av nationalekonomen Tino Sanandaji. Han tyckte att en gåva i form av en Gucci-väska för dryga 20.000 kronor var en lämplig gåva. Något som tydligt visar att det här är personer som lever i en helt annan verklighet än vad vanliga svenskar gör. Tino Sanandaji är en nationalekonom ute på högerkanten som är aktiv i debatten och som författare. Han vill väl på det här sättet se till att Sara Skyttedal driver hans frågor i EU-Parlamentet.

Ont i huvudet
Läs mer:
Aftonbladet
Expressen

Sara Skyttedal borde ha gått den kurs för förtroendevalda som jag fått gå här i Åstorp. En av de saker som poängterades var att ALDRIG ta emot något som ens kan misstänkas vara en form av muta. Man ska vara överdrivet försiktig. Uppenbart är att Sara Skyttedal inte gått den utbildningen!

Anledningen till mitt dåliga humör är två. Ett skäl är det bombardemang av bluffmejl som vill ha Bitcoin för att inte avslöja mitt porrsurfande som jag just nu drabbats av. Det här är ju en sorts mejl som vi tyvärr tvingats vänja oss vid. Det som gör att jag är extra ilsk är mängden. I söndags fick jag 29 exakt identiska mejl. I går måndag fick jag 34 identiska mejl. Och i dag har jag än så länge fått 43 likalydande bluffmejl. Är det någon idiot som hängt upp sig? Jag fasar för hur det kan bli om det fortsätter.

Skäl två till mitt dåliga humör är vad jag tror är migränanfall i dag. Huvudvärken är inte så farlig, men jag får upprepade yrselattacker med illamående och olustkänslor. Jag har alltid sagt att jag egentligen är lyckligt lottad med min migrän eftersom huvudvärken inte är så illa som många andra kan drabbas av. Och det går oftast att hålla under kontroll med smärtstillande. Men dagens yrselattacker är värre än vad dom brukar vara. Och tätare! Man blir på så dåligt humör att man får kämpa för att inte uttrycka sig allt för hemskt.

Inga kommentarer: