torsdag 27 september 2018

Om pingviner

» Om moraliskt förfall

Hur det går om man låter moralen förfalla totalt läser vi i nyhetsrapporteringen från Odense zoo - det ligger i vårt södra grannland Danmark. Ett degenererat pingvinpar bestående av två homosexuella hanpingviner har kidnappat en pingvinunge från deras riktiga föräldrar. Bara för att detta riktiga pingvinpar inte ville klema bort sin unge totalt så har detta homosexuella manliga par pingviner kidnappat ungen. Skandal!

Pingvin
Det är förvånande att moralens väktare i Danmark, Danskt Folkeparti, inte har ingripit. Den här typen av omoraliska invandrare borde utvisas omedelbart. Vi kan inte tillåta att den här typen av omoraliskt beteende bland djur ska tillåtas spridas till våra egna inhemska djur. Det här är ju en djurart som har invandrat (importerats) från andra sidan jordklotet. Pingviner hör hemma i Antarktis kring Sydpolen. Vi får hoppas att inget liknande händer i vårt land. Med tanke på all invandring av olika slödder från hela världen så finns det ju risk!

Vi kan läsa om det just nu mest omskrivna våldtäktsrättegången i vårt land. Och naturligtvis är det en invandrare som verkar dömas. Den här typen av brott som den s.k. Kulturprofilen förmodligen gjort sig skyldig till utförs inte av riktiga svenskar. Det är ett typiskt beteende bland invandrare. Det är ganska typiskt att man i media i väldigt liten utsträckning påpekat att Jean-Claude Arnault ju faktiskt är invandrare. Det är typiskt media att förtiga fakta för att försvara dessa degenererade invandrare.

För att återvända till Danmark så är jag övertygad om att mannen bakom det grova mordet på svenska Kim Wall, alltså Peter Madsen i själva verket är invandrare. Peter Madsen har ju nu fått sin livstidsdom för mord fastställd. Jag är övertygad om att det är PK-media som förtiger sanningen om Peter Madsens utländska bakgrund. En äkta skandinav kan inte begå ett så grovt brott. Det måste vara en invandrare.

Det är tur att vi har de som ställer upp för moralen!

OBS. Ovanstående text ska tolkas som satir. Något som är mycket svårt. Det finns alltid en risk att folk tar det på allvar!

Inga kommentarer: