onsdag 23 december 2015

Lille Julafton

» På flykt

Jag läser i bladet att renen Bjorn är på flykt i Storbritannien! Jo, det är tydligen så att en ren bosatt i Nottingham rymt. Hans namn var Bjorn. Största hotet var dock trafiken, den stackaren höll på att bli överkörd innan han kunde fångas in.

Att trafiken är farlig är dock ingen nyhet. För någon dag sedan kunde vi läsa om lastbilen fullastad med höns som körde av vägen och välte i Värnamotrakten. Att jaga tusentals yra höns på flykt på E4:an är nog ingen önskedröm - om man inte bara kan sitta och titta!

Älska alla
Själv skulle jag gärna vilja vara på flykt från alla pseudonyheter som fyller vår media.

Vår påstått RödGröna regerings skandalösa beslut att stoppa människor på flykt vid vår gräns får svåra konsekvenser för alla som vill resa mellan Sverige och Danmark. SJ har beslutat att inte köra direkttåg längre från Stockholm till København. Tågen kör i fortsättningen bara till Malmö, sedan får de som vill vidare till København byta tåg och fortsätta med de Öresundståg som fortsätter att gå. Fast det blir bara hälften mot tidigare! Och mycket bökigare att åka från København till Skåne. Det är en skandal att en påstått socialdemokratisk minister kan föreslå dessa skandalösa åtgärder för att förhindra människor på flykt från att söka asyl. Ni ska skämmas öronen av er! Själv skäms jag över mitt tidigare medlemskap och engagemang för detta parti. Hur kunde det gå så illa? Att tvingas konstatera att till och med den tidigare moderaten Blondinbella har mer insikt och mänsklighet än en Socialdemokratiskt ledd regering får mig att börja fundera över vart vår värld är på väg.

» Mer kungligt gullenutt

Vad är det som gör att påstått seriös media helt tappar sansen när det ska skrivas om kungligheter? Dom blir nästan värre än Svensk Gamtidning och Vänt i Häcken (eller vad blaskorna heter i dag) när man ska skriva om de blåblodiga. Nu får vi t.ex. veta hur Knugafamiljen firar sin jul. Vilket ju är precis vad vi vill veta. Låt dom fira jul i fred som vanliga människor. Låt dom bli vanliga människor. Om dom inte har vett att själva välja detta, hjälp dom på traven!

Gå med i Republikanska Föreningen. Detta kostar bara 200 kronor till plusgiro 114 96 91-6.

Avskaffa monarkin

Statschefer bör tillsättas genom lag, inte samlag

» Bedragare del 261

Så har dom då åter slagit till. Dom där idioterna i Wilmington i Delaware som tror att jag ska bli överlycklig över att ha blivit nominerad till att vara en möjlig mottagare av ett presentkort på det fantastiska beloppet 10.000 kronor. Så här skriver bluffmakarna:

sven@swl.nu, vi väntar på ditt svar

Till :

Gratulerar!
Du är nominerad som en möjlig mottagare av ett presentkort på 10.000 kr att shoppa för i din favorit butik. Välj mellan KICKS, MAC eller H&M!

Klicka sedan här för att delta i vår 30-sekunders undersökning, bekräfta sedan din adress och du kan vinna ett presentkort på 10 000 kr!
Tack för din medverkan!
Med vänliga hälsningar
Ditt Webbpanel Team

Klicka här för att delta

Detta är en annons.
Klicka här för att avregistrera dig från framtida utskick.
PO Box 1960 #22445 Wilmington, DE 19899

Jag tycker att du ska göra som jag gör, slänger skiten i papperskorgen. Är det verkligen tillräckligt många som fortfarande går på de här bluffarna? Kan man önska i julklapp någon som rensar bort alla dessa bluffmejl innan dom når mig?

Inga kommentarer: