tisdag 21 april 2015

Massmorden på Medelhavet

» Massmorden på Medelhavet: Det som just nu sker på Medelhavet är naturligtvis inget annat än massmord. Vem som har skuld till det hela är däremot inte lika självklart. Det är många som har skuld. Naturligtvis har de ansvarslösa människosmugglare som tjänar stora summor pengar på att för ockerpriser skicka ut desperata människor på livsfarliga båtresor. Vi har politiker och makthavare i de länder som flyktingarna kommer från som skapat ett samhälle som människor inte anser sig kunna leva kvar i. Vi har stater i Nordafrika som låter det hela fortgå. I dag kommer de flesta från Libyen som i dag är en stat utan styre, en sönderfallande stat. Sedan USA sett till att störta diktatorn Muammar Khadaffi och sedan lämnat landet åt sitt öde har det bara gått utför. Men även EU (och därmed Sverige) har ett ansvar. Enda sättet att ta sig in i EU för dessa desperata människor är den här vägen. Några legitima vägar in finns inte. Det vill inte EU (och därmed Sverige) tillåta. Och då går det så här! Det är många som har skuld till Massmorden på Medelhavet!

Blogg 100
» Blogg 100 utmaningen del 52 eller Konstens frihet: I lördags berättade jag om den stora sensationen, att jag höll med Höganäs starke moderat kommunalrådet Peter Kovács. I dag skriver hans socialdemokratiska antagonist i Höganäs Bengt Silfverstrand i Helsingborgs Dagblad och håller med. Det handlar alltså om Lars Vilks eget ansvar för sin situation. Diskussionen om hoten mot Lars Vilks handlar inte bara om yttrandefrihet. Det handlar också om vårt personliga ansvar. Det som händer är en del av Lars Vilks konstprojekt. I hans värld står han över lag och moral. Eftersom han kallar sig konstnär anser han att han har rätt att göra precis som han vill. En verklighet som naturligtvis inte ger islamistiska extremister rätt att ta till våld. En som däremot verkar hålla med Lars Vilks är hans kollega bland pajaskonstnärerna, Dan Park. Han skriver i en kommentar till Sven Tycker: - "Alla svenska kvinnor måste omedelbart klä sig i heltäckande sopsäckar så att de stackars muslimerna inte känner sig kränkta". Vi hoppar över resten... Detta är dagens fundering inom ramen för #blogg100.

» Bedragare del 149: Ett av dom här bedrägerierna som jag egentligen inte riktigt begriper. Att livet är värt att få hjälp mot depression kan vi kanske hålla med om. Men jag begriper inte det där med "Bing Maps" och att ladda ner fler appar. Jag tycker inte att det verkar leda till något sådant i varje fall.

Deppig

Till: sven@swl.nu;

Hämta fler appar Bing Maps

Get Help for Depression
Life is Worth it!
Find Support to Counter the Blues.

http://www.ebidone.com/1c8c479f5306813801647190922e_7c3f3655-130107010001/C/

Den där länken i slutet har jag ingen som helst aning om vart den leder. Sajten ligger i varje fall nere. Som vanligt, släng skiten om ni inte begriper varför ni fått mejlet.

Inga kommentarer: