måndag 2 april 2007

Snart 10-årig födelsedag

Om ett par dagar fyller Sven Tycker 10 år. Det var den 4 april 1997 som jag skrev min första väl genomtänkta tanke i min blogg. Nu hette det inte blogg på den tiden, utan jag tror att jag hade läst någonstans om att skriva dagbok på nätet. Och det var detta som inspirerade mig. Hur som helst måste detta göra Sven Tycker till en av de äldsta fortfarande levande bloggarna i Sverige. Vill ni läsa de äldre inläggen måste ni gå till den kompletta bloggen. Layouten där har förändrats så smått vid några tillfällen, men den är nog fortfarande en av de fulaste bloggarna. Men det är inte det viktigaste, tycker jag. Hur som helst har jag tänkt att fira 10-årsjubileumet med att införa en nyhet. Det ska bli rubrik på alla inlägg i fortsättningen även där och inte bara här på Blogger. Hör gärna av er om ni har några synpunkter på det jag skriver, eller hur jag skriver.

Om ett par dagar fyller Sven Tycker 10 år. Det var den 4 april 1997 som jag skrev min första väl genomtänkta tanke i min blogg. Nu hette det inte blogg på den tiden, utan jag tror att jag hade läst någonstans om att skriva dagbok på nätet. Och det var detta som inspirerade mig. Hur som helst måste detta göra Sven Tycker till en av de äldsta fortfarande levande bloggarna i Sverige. Vill ni läsa de äldre inläggen måste ni gå till den kompletta bloggen. Layouten där har förändrats så smått vid några tillfällen, men den är nog fortfarande en av de fulaste bloggarna. Men det är inte det viktigaste, tycker jag. Hur som helst har jag tänkt att fira 10-årsjubileumet med att införa en nyhet. Det ska bli rubrik på alla inlägg i fortsättningen även där och inte bara här på Blogger. Hör gärna av er om ni har några synpunkter på det jag skriver, eller hur jag skriver.
I Stockholm har ett antal supportrar till Djurgården och AIK drabbat samman för att slåss. Hockeysäsongen är slut för lagen, och fotbollssäsongen har inte börjat än så idioterna kände sig väl sysslolösa. Det var ju väl att dom höll sig inom tullarna i varje fall! Som de äkta 08:or dom är har dom inte mer intelligens innanför pannbenet än vad som finns i en hockeypuck eller fotboll.

Jag såg förresten för någon dag sedan att Linda Rosing och Fadde tydligen var ihop igen, och att dessutom Linda hade stoppat in en storlek större fyllnad i stötdämparna. Är det för att hon ska falla mjukare nästa gång? Där verkar finnas lika mycket innanför pannbenet av samma vara som det finns i ett silikoninplantat.

För övrigt väntar jag fortfarande på att det ska komma en rättelse på den artikel i Helsingborgs Dagblad som i lördags presenterade de förändringar som Försäkringskassan skulle genomgå. I artikeln framställdes det som om det inte skulle ske några större förändringare utan det mesta var redan gjort. Att större delen av personalen får pendla till andra delar av Skåne och att ett hundratal arbetstillfällen försvinner i Helsingborg/Ängelholm sades det inget om. Inte heller att servicen till allmänheten blir sämre. Snarare framställdes det som om det var tvärtom. Om det var länsdirektör Åsa Andersson som utelämnat delar av verkligheten eller journalisten som inget fattat vet jag däremot inte. Jag väntar några dagar till på en rättelse.

Inga kommentarer: