fredag 3 februari 2017

Det sägs vara morotkakans dag

» Är det slut för Kent nu?

Det står nu klart att Sverigedumokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth kommer att åtalas för misshandel. Det är inte första gången Kent Ekeroth är i bråk. Det är snarast en följetong. Historierna om Kent Ekeroths fylleri och bråk har varit en ständig följetong sedan han kom in i Riksdagen. Den här gången handlar det om att Kent Ekeroth inte blev insläppt på krogen eftersom han var för berusad. En av de som stod i kön som Kent Ekeroth bara hade gått förbi för att komma in ropade ett skämt / en förolämpning mot honom varvid Kent Ekeroth slog till honom. Nu har alltså åklagaren kommit fram till att Kent Ekeroth (som är/var Sverigedumokraternas juridiska talesman) ska åtalas för misshandel. Kent Ekeroth själv hävdar att han bara försvarade sig. Något som dock varken bekräftas av de filmer från övervakningskameror som finns eller av de båda SÄPO-vakter som alltid följer med Kent Ekeroth.

Järnrörsmannen
Till och med partiledare Jimmie Åkesson verkar nu ha tröttnat på Kent Ekeroths eskapader. Han uppmanas nu av chefen att ta en time-out från riksdagsarbetet i avvaktan på domen och helt lämna sitt uppdrag i Riksdagens justitieutskott. En dom som i så fall blir den sjätte mot en riksdagsledamot från Sverigedumokraterna. Det är en liga där SD leder överlägset. Att Kent Ekeroth fått fortsätta så länge som han fått för ledningen måste bero på att han har en hållhake på partiledningen. Hans engagemang i hat- och lögnsajten Avpixlat har tidigare varit till stor fördel för SD så han har bedömts som ovärderlig. Kanske är det slut nu? Själv tror jag att Kent Ekeroth i varje fall ska följa Leif GW Perssons råd. Håll dig i fortsättningen nykter så hamnar du inte i bråk lika lätt! Gå ut utan de ständiga SÄPO-vakterna i släptåg så är du inte lika tuff!

Vill ni ha ett gott skratt så läs gärna ovan nämnda Avpixlats version av vad som hände Kent Ekeroth. Det är nyttigt att skratta ibland. Hur var det team Donald Trump kallade det - alternativ fakta?

När vi nu ändå är inne på Sverigedumokraterna och deras svans och olika åtal så ser jag att ytterligare två medlemmar i nazistiska Nordiska motståndsrörelsen nu åtalas för inblandning i flera olika bombattentat i Göteborg. Sammanlagt tre medlemmar av Nordiska motståndsrörelsen står nu alltså åtalade för olika terrordåd. Dels ett bombattentat mot Syndikalisternas lokal och dels bombattentat mot två olika flyktingboenden. Samma personer som alltså gått omkring och kallat sig "Trygghetsvärdar". Jag upprepar än en gång, att det största hotet mot vår säkerhet är högerextremister, rasister och nazister som är villiga att begå attentat - samt fylleri.

» Lite Donald Trump måste vi ha

Donald Trump
Donald the Trump är egentligen inte alls komiskt. Det är tragiskt att "världens ledande demokrati" styrs av en dåre. Senaste jag läser är att en av Donalds främsta rådgivare Kellyanne Conway, hon med "alternativa fakta" ni vet, nu slagit till igen. I ett försök att försvara Donald Trumps stopp för flyktingar berättade hon att även Barack Obama hade stoppat flyktingar från Irak. Detta som ett svar på vad hon kallade Bowling Green massakern. Hon verkar dock vara den enda som känner till Bowling Green massakern. Den har helt enkelt inte inträffat. Vad Barack Obama gjorde var att skärpa reglerna för flyktingar från Irak. Att ovan nämnda Kellyanne Conway tidigare jobbade för den amerikanska vapenlobbyn i National Rifle Association, NRA, förklarar mycket. Det är dom som tycker att det vore bra för säkerheten om alla gick omkring med en pickadolla i fickan.

För övrigt vill jag ge en stor eloge till Sveriges Minister för internationellt utvecklingssamarbete och klimat, Isabella Lövin, som "beskylls" för att göra en parodi på Donald Trump när hon på en bild på Facebook undertecknar ett dokument. Bra gjort Isabella!

- "För att få stopp på vansinnet i Sverige skulle vi behöva en egen Donald Trump – om det så bara vore en torktumlad variant av honom." Detta är SD-svansen inom Avpixlats syn på vårt samhälle.

Inga kommentarer: