lördag 11 november 2006

Stenåldern nästa

Jag har just bestämt mig för att återgå till stenåldern. Alla tekniska uppfinningar är bara till för att ge oss huvudvärk och få oss att känna oss värdelösa. Släng ut tekniken och återvänd till apstadiet.

Som ni kanske förstår har jag fortfarande inte fått Internet till att fungera. Jag har kommit så långt att jag fastställt att det är förbindelse från modemet och ut på nätet. Tyvärr verkar inte datorn komma fram till modemet på ett riktigt sätt. Det återstår alltså att få fram var felet ligger. Ett försök att ringa Telias support resulterade i plats 75 i kön. Det är nästan i klass med Försäkringskassans kundtjänst... Stäng Internet det är ändå bara en massa SPAM, porr och annat jäkelskap!

Inte blev jag lyckligare när Ingela berättar att hennes mobiltelefon inte fungerar som den ska. Och sänglampan har lagt av... Tekniska framsteg - Bläh!

Och så kan vi konstatera att Israel efter ett kort eldupphör återupptagit bombandet av bostadshus i Gaza och att allmänt massakrera det palestinska folket. Israelvännerna här i Sverige fortsätter att försvara morden med att det kommer att ta slut så snart palestinierna slutar sända raketer mot Israel. Kanske är det så att raketerna skulle sluta så snart den israeliska ockupationen tar slut? Ett ockuperat folk har rätt att göra motstånd - jo, så är det faktiskt.

Ett av högeralliansregeringens många mindre genomtänkta förslag är nedläggningen av Arbetslivsinstitutet. Det hela är naturligtvis bara ett led i attackerna på arbetarrörelsen, AMS och allt som har med dessa att göra. På TV hörde jag att drygt 200 olika universitet och forskningsinstitut runt om i världen protesterat. Fast det bryr man sig naturligtvis inte om. Allt som har med facket, AMS och närbesläktat ska sättas åt!

Inga kommentarer: